مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هو شدن نتانیاهو در حین حضور در بیمارستان

  • کد خبر: ۲۲۸۰۲۵
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹
هو شدن نتانیاهو در حین حضور در بیمارستان
صهیونیست‌ها با شعار و ناسزا نتانیاهو را در حین عیادت از مجروحان جنگ غزه همراهی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی با انتشار گزارش و تصاویری اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر امروز سه شنبه برای عیادت از مجروحان جنگ به بیمارستان توانبخشی شیبا در تل هشومیر در حومه تل‌آویو رفت.

به روایت این منبع رسمی صهیونیستی، او در این دیدار با نظامیان ارتش اسرائیل که در نقاط مختلف غزه و شمال (فلسطین اشغالی) یا یهودا و سامره (کرانه باختری) زخمی‌شده بودند، ملاقات و نحوه مجروحیت آنها را از زبان آنان شنید.

با این حال این حضور بدون حاشیه نبود و شماری از صهیونیست‌ها که از حضور وی در این مکان مطلع شده بودند تا داخل بیمارستان هم به به دنبال وی دویده و با استفاده از بلند گو ناسزا‌های خود را نثار وی کرده و او را مایع ادامه کشته شدن اسرائیلی‌ها توصیف کردند.

یکی از شهرک نشینان صهیونیست هم که توانسته بود خود را پشت سر نتانیاهو به داخل بیمارستان برساند، با استفاده از یک بلندگو از نتانیاهو ترسو خواست تا فورا با خروج اسرا از نوار غزه موافقت کند.

برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی صهیونیست پست‌هایی از نحوه استقبال مردمی از نتانیاهو منتشر و در ذیل آن نوشتند: نمی‌توان چنین نخست وزیر بزدلی را پذیرفت، دیکتاتور اسرائیل صبح امروز برای یک شواف تبلیغاتی خود را به بیمارستان شیبا رساند.

اما بسیاری از مردم آمدند و در یک اقدام شجاعانه به وی خبر دادند مردم اسرائیل چه نوع نگاهی به وی دارند، در حالی که نتانیاهو با مسئولین بیمارستان می‌نشست ۲۲۱ روز است که به خاطر او اسرا نمی‌توانند برای درمان به بیمارستان بیایند،‌ای ویرانگر اسرائیل برو گمشو، سال دیگر روز تاسیس را بدون تو جشن می‌گیریم.

در ذیل یک کلیپ دیگر که فرار سریع ستون خودرو‌های نتانیاهو از بیمارستان را نشان می‌داد نوشته شده است: ببینید دیکتاتور چگونه از مردم خود می‌گریزد، این جنایتکار فراری از دست معترضین فرار می‌کند.

دیگری نوشت: اصلی‌ترین هدف نتانیاهو آن است که چند عکس تبلیغاتی برای افکار عمومی تهیه کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->