واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۸۰۲۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
رسانه‌های رژیم صهیونیستی سه‌شنبه گزارش دادند که هزاران معترض بار دیگر در تل آویو علیه بنیامین نتانیاهو و کابینه‌ی وی تظاهرات کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای روزنامه «یدیعوت آحارانوت» اعلام کرد که خانواده اسیران صهیونیست همچنین خواهان آزادی فوری فرزندان خود و امضای توافق برای تبادل اسرا با مقاومت شدند.

همزمان نیز فرماندهان ارشد نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از نتانیاهو خواستند که به یک توافق همه جانبه برای آتش بس در نوار غزه و مرز‌های شمالی فلسطین اشغالی با حزب الله لبنان و بازگرداندن اسیران از نوار غزه دست یابد.

آن‌ها به نتانیاهو توصیه کردند که حتی به قیمت زنده ماندن «یحیی السنوار» رئیس جنبش حماس در نوار غزه، این توافق را امضا کند.

در همین راستا، رئیس پیشین ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نیز درباره سردرگمی نظامیان صهیونیست در نوار غزه گفت: نظامیان ما به خاطر اینکه هیچ هدف مشخصی در جنگ نداریم، در نوار غزه و مرز‌های لبنان بیهوده کشته می‌شوند.

«دان حالوتس» با اذعان به شکست رژیم صهیونیستی از مقاومت فلسطین افزود: تنها صحنه‌ای که از این جنگ در تاریخ (رژیم جعلی) اسرائیل نقش خواهد بست، شکست هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه۱۴۰۲) از مقاومت فلسطین است.

وی از کابینه نتانیاهو خواست با پذیرش شروط حماس، ۱۳۲ اسیر صهیونیست را از نوار غزه آزاد کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->