«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

۱۸۰۰ میلیارد برای حوزه فرهنگی مناطق کم‌برخوردار

  • کد خبر: ۲۲۸۱۰۱
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
۱۸۰۰ میلیارد برای حوزه فرهنگی مناطق کم‌برخوردار
رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با نگاه حمایتی شورای ششم، امسال ۱۸۰۰میلیارد تومان از منابع شهرداری مشهد را به حوزه فرهنگی حاشیه شهر اختصاص داده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسکری با بیان اینکه در شهر‌های بزرگ، با پدیده اجتماعی و زیستی همراه هستیم که از قاعده‌های استاندارد زندگی شهری برخوردار نیست، اظهار کرد: امروز شاهد کوچ افراد از نقاط‌برخوردار به کم برخوردار یا همان حاشیه کلان‌شهرها، شهر‌های بزرگ کشور هستیم که قواعد واقعی زندگی شهری در آنها حاکم نیست.
وی گفت: ساکنان این مناطق از حیث شهرسازی، فرهنگی، حقوقی، اجتماعی و خدماتی از سطح خدمات مطلوبی برخوردار نیستند.

معضل قدیمی حاشیه‌نشینی در مشهد

طهوریان‌عسکری افزود: حاشیه‌نشینی سال‌هاست گریبان‌گیر مشهد شده و با توجه به تفاوت این شهر با سایر شهرها، ستاد سامان‌دهی حاشیه شهر با محوریت نماینده ولی فقیه شکل گرفته است و دستگاه‌های مختلف عهده‌دار مسئولیت شده‌اند.

رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه با بیان اینکه سازمان بازآفرینی کشور از نظر ساختاری، به مسائل حاشیه کلان‌شهر‌های کشور می‌پردازد، تصریح کرد: امروز در مشهد، ۶۹ محله هدف بازآفرینی داریم که این محلات نوک پیکان خدمت و مدنظر دستگاه‌های خدمات‌رسان هستند.

۸۰ محله حاشیه‌نشین در مشهد

طهوریان‌عسکری گفت: با نگاه حمایتی شورای ششم، یازده محله دیگر هم به این محلات اضافه شد و خدمات‌رسانی ویژه به هشتاد محله را در دستورکار داریم.

وی با بیان اینکه مثلث مجلس، دولت و مدیریت شهری می‌تواند در این‌باره تصمیمات جامع و کاملی بگیرد، اظهارکرد: مجلس شورای اسلامی با تصویب طرح‌ها و لوایح حمایتی، دولت با توجه ویژه دستگاه‌های خدمات‌رسان و مدیریت شهری با قانون‌گذاری مناسب و نقش‌آفرینی در حوزه اجرا باید نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشند. 

وی در ادامه گفت: هزینه نگهداشت شهر و حفظ شرایط کنونی، نیازمند ۱۳هزارمیلیاردتومان است و از سوی دیگر، حدود ۱۰هزارمیلیاردتومان سالانه هزینه اقدامات اجرایی جاری خود می‌کند. طهوریان عسکری افزود: بودجه عمرانی حاشیه شهر، از ۲هزارو۲۰۰ میلیاردتومان سال ۱۴۰۰، طی سه سال به ترتیب به ۴هزارو۷۰۰ میلیارد تومان، ۵هزارو۶۰۰ میلیاردتومان و امسال هم به ۷هزارو۸۰۰ میلیاردتومان افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: این در شرایطی است که کل درآمد شهرداری از محل عوارض پلاک‌های واقع در این پهنه‌ها، ۳۰۰ میلیاردتومان است و فقط حدود ۱۰درصد آن سالانه محقق می‌شود.
وی در ادامه با بیان اینکه کمان حاشیه شهر مشهد از طُرق شروع می‌شود و تا آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی امتداد پیدا می‌کند، گفت: برای این کمان، چندین پروژه اجرایی و عمرانی اعم از تقاطع‌های غیرهم‌سطح، بوستان‌های مختلف و ... تعریف کرده‌ایم.

افتتاح پروژه‌های بزرگ برای حاشیه شهر

رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: از جمله پروژه‌های در دست اقدام شهرداری در حاشیه شهر که به زودی بهره‌برداری می‌شود، بولوار قمربنی‌هاشم (ع)، پل دوم سرخس، بولوار کرامت و بازگشایی بهمن ۴ است.
طهوریان‌عسکری یکی از نقیصه‌های جدی را نبود مدیریت یکپارچه و واحد شهری دانست و گفت: حل‌وفصل مسائل، همه برعهده شهرداری و شورای اسلامی شهر نیست و دستگاه‌های مختلفی باید نقش‌آفرینی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->