عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خطاب به رئیس جمهور: با بودجه ۵۶ همتی نمی‌شود این شهر را مدیریت کرد

  • کد خبر: ۲۲۷۷۳۹
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خطاب به رئیس جمهور: با بودجه ۵۶ همتی نمی‌شود این شهر را مدیریت کرد
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: رئیس شورا و دستگاه‌های مسئول در سفر رئیس جمهور به استان مطالبات شهر را درخواست کنند تا خواسته‌های به حق را محقق کنند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، موسی الرضا حاجی بگلو در نطق پیش از دستور یکصد و چهاردهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اشاره به این موضوع که متاسفانه نسبت به عملکرد شورا در فضای مجازی آنچه باید گفته شود نمی‌گویند، اظهار کرد: انصافا دوره ششم دوره متفاوتی بود و ما بسیار عملگرا بودیم و نسبت به سایر دور‌های دیگر خوب عمل کرده‌ایم. برنامه، سیاست و راهبردی مبنی بر ارائه خدمات براساس عدالت اجتماعی داشته است.

وی با اشاره به این موضوع که شورای ششم به گونه‌ای عمل کرده که در دوره‌های گذشته نبوده است، گفت: مناطق کم‌برخوردار به شرایط خواهند رسید که برخوردار کامل شوند و این یعنی عدآلت اجتماعی است. این شورا با این نگاه عمل کرد و ما در این حوزه پیشتاز هستیم. 

حاجی بگلو تاکید کرد: این شورا به گونه‌ای عمل کرده است که تا پایان دوره می‌توانیم به خودمان نمره ٢٠ دهیم. عملکرد براساس امار‌ها و داده‌ها که مدیریت شهری بارگذاری کرده، کاملا مشخص است. البته هنوز به نقطه اصلی و فتح قله خدمتگزاری و با عدالت اجتماعی فاصله داریم، اما در حال تلاش هستیم. بعضی مواقع در فضای مجازی مطالبی در خصوص این دوره گفته می‌شود که بی‌انصافانه است. 

این عضو شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه در مشهد الرضا خدماتی که ارائه می‌شود خدمات ملی و ویژه است، گفت:براساس آمار غیر رسمی این شهر پنج میلیون جمعیت دارد و در سال میزبان سی میلیون زائر است. براساس آمار در نوروز امسال پذیرای ١٠ میلیون زائر بودیم. کدام شهر چنین ویژگی دارد با این اعتبارات ناچیز برای خدمت به مردم، زائران و مجاوران در حال تلاش است. 

وی با تاکید بر این موضوع که این موارد گفته شده جزو وظایف ما است، ادامه داد: انتظار ما از دستگاه‌های اجرایی، دولت و مجلس متفاوت است و باید نگاه خود را نسبت به شهر مشهد تغییر دهند. با شعار نمی‌شود گفت که مشهد شهر ملی است، اما در اعتبارات دولتی و مصوبات آنچه را که باید برای این شهر پیش‌بینی کنند، انجام نمی‌شود. این واقعا کمی ناشایسته است که این شهر را اینگونه ببینید. 

این عضو شورای اسلامی ادامه داد: در کارگروه زیارت برخی اعتبارات پیش بینی شد؛ آیا محقق شد؟ ما شرایط اقتصادی کشور را درک می‌کنیم و می‌پذیریم. همراه سیاست‌های دولت هستیم و نگاه ما کمک به دولت است. اگر مدیریت شهری موفق عمل کرده باشد مردم آن را از چشم دولت می‌بینند و برعکس.

کجای بودجه ملی جایگاه داشته‌ایم

وی تاکید کرد: ما انتظار داریم حداقل‌هایی که می‌بایست برای این شهر در نظر بگیرند، پیش بینی کنند. شرایطی مهیا کنند. اعلام کنند که در سال گذشته چه اعتباراتی برای این شهر در نظر گرفتند و دادند و در کجای بودجه ملی جایگاه داشته‌ایم. یک ردیفی برای شهر‌های زیارتی وجود داشت و سهم مردم جزو آن بود و یکباره چند شهر دیگر اضافه و سپس جمع شد. برای حاشیه شهر این اعتبارات کجاست؟ قانون درآمد‌های پایدار ابلاغ شد، اما نیاز به اصلاح دارد. در این قانون باید حق و حقوق‌های مردم پرداخت شود، اما واقعا کسی به این دستورات پایند بودند و عمل کردند، اتفاقی شکل نگرفته است.

حاجی بگلو تاکید کرد:بنده فریاد زدم مدیریت مشهد الرضا بالای ۶٠ هزار میلیارد تومان طلب دارد و اگر توان پرداخت مالی نیست دولت از سایر مجموعه‌های که در حال واگذاری است به مدیریت شهری بدهی را پرداخت کند، تنهاتر نفتی شکل نگرفت. یکسری اتفاقات می‌بایست برای شهر رقم بخورد.

وی خطاب به رئیس جمهور و رییس شورای شهر ادامه داد: انتظار داریم به این شهر کمک کنند. با بودجه ۵۶ همتی نمی‌شود شهر با این جمعیت و زائر مدیریت کرد. نیازمند این هستیم اتفاقاتی شکل بگیرد. رییس شورا و دستگاه‌های مسئول در سفر رییس جمهور به استان مطالبات شهر را درخواست کنند تا خواسته‌های به حق را محقق کنند.

حاجی بگلو گفت: بدهی از قطار شهری داریم قرار بود از محل مصوبه کار کارگروه ملی زیارت انجام شود، اما هنوز حل نشده است. قطار شهری می‌بایست از اعتبارات شهری منفک شود و به عنوان پروژه ملی به آن نگاه شود. هر کیلومتری سه‌هزار میلیارد هزینه دارد از کدام منابع تأمین کند، مترو ملی است برای زیر ساخت نیاز به اعتبارات ملی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->