ورزشکاران ایرلندی: پول ما را برای کشتن کودکان ایران و فلسطین ندهید جولانی وارد جمهوری آذربایجان شد سرلشکر موسوی: پایبندی جدی دستگاه‌های اجرایی به ضوابط پدافند غیرعامل ضروری است معاون اول رئیس جمهور: انجام مذاکره با اقتدار، اولویت حاکمیت است نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین از ۳۰۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان، تسهیلات سازمان بسیج سازندگی برای منازل آسیب‌دیده در جنگ وزیر خارجه اسرائیل با وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار می‌کند رئیس‌جمهور ماده واحده الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های تحقیقاتی هیئت‌علمی دانشگاه‌­ها را ابلاغ کرد معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهور: با تکیه بر اشتراکات، مهاجرهراسی را خنثی کنیم اسامی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان اعلام شد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنامه هسته‌ای را باقدرت دنبال می‌کنیم پارکینگ اربعین در مرز مهران مسقف و خورشیدی می‌شود افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است گزارشگر ویژه سازمان ملل: نتانیاهو باید بازداشت شود شیوه‌نامه جذب استعداد‌های برتر در پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد آخرین آمار جنگ ۱۲ روزه تاکنون؛ ۹۴۳ شهید و ۸ نفر مفقود شده‌اند | ۵ زندانی اوین شهید شدند برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افسران میدان جنگ شناختی با دشمن، اصحاب رسانه و روابط‌عمومی‌ها هستند

  • کد خبر: ۲۲۸۳۱۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
افسران میدان جنگ شناختی با دشمن، اصحاب رسانه و روابط‌عمومی‌ها هستند
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام‌رضا‌(ع) گفت: مهم‌ترین افسران میدان جنگ شناختی با دشمن، اصحاب رسانه و روابط‌عمومی‌ها هستند. روابط عمومی و اصحاب رسانه کاری جز این ندارند و باید هنجار‌های الهی را در جامعه گسترش دهند.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام برهان باقری امروز (۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳)، در همایش بزرگ مسئولین و مدیران روابط‌عمومی‌های سازمان‌ها و ادارات خراسان‌رضوی که در کارخانه نوآوری برگزار شد، با اشاره به آیه ۳۹ سوره احزاب، اظهار کرد: هرچند شأن نزول این آیه درخصوص رسالت انبیای الهی، علما و بزرگان است، اما شما هم در این زمان دارید کار انبیا و افرادی را که مبلّغ رسالت الهی هستند، انجام می‌دهید.

وی با بیان اینکه کار رسانه، کار آسانی نیست، عنوان کرد: در جریان نبرد غزه، خبرنگاران مسلمان و غیرمسلمان و همه کسانی که خواستند صدای مظلوم را جهانی کنند، زحمت کشیدند. الان مشاهده می‌کنید فریاد مظلوم‌خواهی جهانی شده است. من و شما سال گذشته در چنین‌روزی فکر نمی‌کردیم دانشجویان و اساتید بیش از ۳۰۰ دانشگاه در آمریکا و کشور‌های اروپایی فریاد تظلم‌خواهی سربدهند؛ از دانشگاه اخراجشان می‌کنند، اما محکم پای نظر خود ایستاده‌اند.

باقری افزود: بعد از گذشت ۷۵ سال که رسانه‌های غربی و صهیونیستی به مردم خوراک می‌دادند و افکار عمومی را به سمت مدنظر خود هدایت می‌کردند، در یکی از اتفاقات جنگ غزه، خبرنگاران و اصحاب رسانه به‌خوبی به ایفای نقش پرداختند و توانستند پیام تظلم‌خواهی مردم غزه را به گوش جهانیان برسانند. این عصر، عصر رسانه بوده و در حال حاضر بمب اتم کارایی خود را از دست داده است. الان قدرت هسته‌ای دیگر ارزشی ندارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام‌رضا‌(ع) بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار در سطح جهان برای اینکه ظالم و متجاوز را تنبیه کند، اقدام کرد. چهار قدرت هسته‌ای جهان گفتند «نزن» و ایران گفت «می‌زنیم». زدیم و هیچ غلطی هم نتوانستند انجام دهند که یکی از مهم‌ترین علل موضوع این بود که افکار عمومی جهان با آن‌ها همراه نبود. اگرچه عده‌ای احمق در اسرائیل و آمریکا صحبت از بمب اتم می‌کنند تا غزه و فلسطین را نابود کنند، اما میان آن‌ها افرادی هستند که مقداری عقل دارند و متوجه هستند که افکار عمومی جهان با آن‌ها همراه نیست.

وی ادامه داد: تا یک سال پیش، این‌ها افکار عمومی جهان را شکل می‌دادند؛ زیرا رسانه در اختیار آن‌ها بود و مردم گوش می‌کردند، اما جنگ غزه موجب شد تمام توجه‌ها به سمت مظلومیت مردم غزه برود. افکار عمومی راستی‌آزمایی کردند که کدام رسانه درست و کدام غلط می‌گوید، بنابراین هر رسانه‌ای که از صهیونیست‌ها طرفداری می‌کرد، در افکار عمومی مردم ناکارآمد شد و رسانه‌هایی که از مظلوم حمایت می‌کردند، افکار جهان را به خود جلب کردند. الان رسانه‌های جمهوری اسلامی و محور مقاومت حرف برای گفتن دارند.

باقری با اشاره به اینکه ما در حال جنگ هستیم، تصریح کرد: با توجه به اینکه در جبهه حق قرار داریم، یکی از کار‌هایی که باید انجام دهیم همان است که در دفاع مقدس انجام دادیم. نبرد ما نبرد و جهاد ترکیبی است و جنگ شناختی با دشمن داریم. مهم‌ترین افسران میدان در این جنگ، اصحاب رسانه و روابط‌عمومی‌ها هستند. روابط‌عمومی‌ها و اصحاب رسانه کاری جز این ندارند و باید هنجار‌های الهی را در جامعه گسترش دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام‌رضا‌(ع) اضافه کرد: ممکن است دشمن برای ترویج برخی ناهنجاری‌ها روی موضوعی تمرکز کند؛ بنابراین ما باید حواسمان باشد که جبهه دشمن کدام جهت را می‌زند و چه کسانی را هدف خود قرار داده است و باید روی این بخش تمرکز کنیم. نسل جدید ما و دهه ۷۰ و ۸۰ تحت تأثیر تبلیغ دشمن قرار می‌گیرند؛ بنابراین ما باید مراقبت کنیم. قرار نیست اگر کسی در جبهه حق قرار می‌گیرد، منتظر تشویق باشد.

وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان اصحاب رسانه و روابط عمومی باید در بیان حق محکم بایستیم؛ از خدا بترسیم و از احدی نترسیم. ما قدم‌به‌قدم و رو‌به‌جلو بوده و مصداق همان تعبیر رهبر معظم انقلاب که «به قله نزدیکیم» هستیم. زحمات شما در عرصه جهاد تبیین دارد جواب می‌دهد و الان بعد از این همه زحمات و تحمل سختی‌ها، اروپا و آمریکا در سطح جهان حرف شما را می‌زنند. کاری که شما در عرصه رسانه انجام دادید، موجب شد شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» جهانی شود. ما باید دست به هم‌افزایی بزنیم و جبهه ما باید باهم متحد باشد؛ موازی‌کاری معنا ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->