حماس و صلیب سرخ در جستجوی اجساد اسرای اسرائیلی دیدار وزیر خارجه کره شمالی با پوتین + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) وضعیت اضطراری در جنوب سرزمین‌های اشغالی پس از ۲ سال لغو شد انفجار خودروی بمب‌گذاری شده نزدیک مقر امنیت داخلی سوریه + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) زلنسکی: برای وادار کردن روسیه به آتش‌بس، تحریم کافی نیست حمله سایبری به داده‌های سامانه آهنین رژیم صهیونیستی (۵ آبان ۱۴۰۴) محدودیت‌های ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌ها اعلام شد | مسئولان اجرایی برای نامزدی باید استعفا دهند سفیر چین در تهران: اقدام سه کشور اروپایی برای اجرای اسنپ‌بک غیرسازنده است | پکن تمایل دارد توافقات انجام‌شده با تهران را اجرایی کند وزیر ارتباطات: اتصال مدارس به فیبر نوری گامی کلیدی برای عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس است تأکید معاون‌اول رئیس‌جمهور بر پرهیز از وابستگی داخلی به فناوری‌های خارجی محسن رضایی: از دعواهای جناحی پرهیز کنیم عراقچی: اولویت اساسی دستگاه سیاست خارجی، دفاع همه‌جانبه و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها است قالیباف: به دنبال لاپوشانی اشتباهاتمان نباشیم بهروزآذر: لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت، در مجلس در حال بررسی است دفاع وزیر خارجه آمریکا از جنایت رژیم صهیونیستی در غزه پزشکیان از مقاومت‌‎ها در برابر اصلاح نظام اداری در کشور انتقاد کرد پزشکیان در دیدار وزیر کشور عمان: ایران و عمان در فرازونشیب‌های منطقه‌ای، همواره یاور یکدیگر بوده‌اند معاون وزیر امور خارجه روسیه: به آمریکا درباره رزمایش‌های راهبردی روسیه اطلاع داده‌ایم پزشکیان: به‌کارگیری فیبر نوری به‌جای کابل‌های مسی در تمام کشور انجام شود آیت‌الله علم‌الهدی: پرستاری شغل نیست بلکه حرفه‌ای مقدس است | وظیفه مسئولان حفظ احترام و حمایت مستمر از جامعه پرستاری است سفیر پاکستان از نهایی شدن چارچوب قانونی برای مکانیسم تهاتر با ایران خبرداد سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: تفویض اختیارات به استانداران هزینه‌های مردم را کاهش می‌دهد فراکسیون زنان مجلس: ادامه کاهش نرخ باروری در آینده، نیروی کار جوان در کشور را با چالش مواجه می سازد وزیر کشور عمان با لاریجانی در تهران دیدار کرد (۵ آبان ۱۴۰۴) نشست معاونان وزیران کشور عضو اکو در تهران برگزار شد اژه‌ای: بدهی‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود + فیلم وزرای خارجه روسیه و کره‌شمالی در مسکو دیدار کردند
سرخط خبرها

افتتاح اسکله آمریکا در غزه | حماس:مخالف حضور نظامیان خارجی هستیم

  • کد خبر: ۲۲۸۵۵۷
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۹
افتتاح اسکله آمریکا در غزه | حماس:مخالف حضور نظامیان خارجی هستیم
گروه مقاومت حماس به افتتاح اسکله دریایی آمریکا در غزه واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش مقاومت اسلامی حماس در واکنش به افتتاح اسکله دریایی آمریکا در سواحل غزه برای ارسال کمک‌های جهانی به نوار غزه اعلام کرد که هر گونه راهی برای وارد کردن کمک‌ها جایگزین بازگشایی همه گذرگاه‌های زمینی تحت نظارت فلسطینی نخواهد بود.

حماس در بیانیه خود بر مخالفت مجدد با هر گونه حضور نظامی از جانب هر قدرتی در نوار غزه تاکید کرد.

این بیانیه می‌افزاید که حماس و همه گروه‌های مقاومت بر حق ملت فلسطین برای دریافت کمک‌های مورد نیاز در سایه این فاجعه انسانی که اشغالگران با تجاوز خود به نوار غزه به بار آورده‌اند، تاکید می‌کند.

گفتنی است که امروز آمریکا از افتتاح اسکله شناور در ساخل غزه و ارسال اولین محموله کمک‌ها با نظارت سازمان ملل خبر داد و تاکید کرد که این اسکله موقت است و هیچ نظامی آمریکایی وارد غزه نخواهد شد. فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکایی موسوم به سنتکام بدون اشاره به حمایت تمام قد این کشور از جنایت‌های رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از پایان کار آماده سازی اسکله موقت در ساحل نوار غزه برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان ساکن این باریکه خبر داده است.

فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکایی مدعی شد: در چارچوب تثبیت اسکله موقت در ساحل نوار غزه، هیچکدام از نیرو‌های آمریکایی وارد غزه نشدند و سازمان ملل متحد کمک‌ها را دریافت خواهد کرد و هماهنگی برای توزیع آنها در نوار غزه را صورت خواهد داد.

فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکایی مدعی شد: کمک‌های بشردوستانه در روز‌های آینده به ساحل غزه خواهند رسید.

امروز همچنین کارمندان کنگره آمریکا در مقابل مقر آن علیه تصویب قانون حمایت از کمک‌های امنیتی به اسرائیل دست به تظاهرات زدند. گفته شده این تظاهرات سازماندهی شده درست قبل از رأی گیری مجلس نمایندگان در مورد لایحه‌ای انجام شد که بایدن را وادار به ارائه کمک‌های نظامی مورد تأیید کنگره به اسرائیل کند.

همچنین گفته شده است که حدود نیمی از جمعیت برای جلوگیری از شناسایی خود ماسک روی صورت‌های خود زده بودند.

جنایات در غزه همچنان ادامه دارد و روز گذشته نیز دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه با انتشار بیانیه‌ای از ترور و شهادت بیش از ۱۰۰ دانشمند، استاد دانشگاه و پژوهشگر در جریان جنگ نسل کشی علیه نوار غزه از هشت ماه پیش خبر داد.

این دفتر تأکید کرد که هدف رژیم صهیونیستی از ترور دانشمندان و پژوهشگران نوار غزه در کنار بمباران و تخریب کامل بیش از ۱۰۳ دانشگاه و مدرسه و تخریب جزئی ۳۱۱ دانشگاه و مدرسه دیگر، نابودی کامل بخش آموزش فلسطین است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه ضمن محکوم کردن جنایت ترور این تعداد از دانشمندان و اساتید فلسطینی و همچنین بمباران هدفمند نهاد‌های آموزشی، از همه دانشگاه‌ها و نهاد‌های آموزشی در سطح جهان خواست که این جنایت هولناک را محکوم کنند.

این نهاد فلسطینی، اشغالگران صهیونیست و دولت آمریکا را مسئول کامل این جنایت تاریخی دانسته و تاکید کرد که رژیم صهیونیستی دانشمندان فلسطینی را ترور می‌کند و آمریکا نیز شرایط در این جنگ نسل کشی است و در تداوم آن نقش دارد که تاکنون بیش از ۱۲۰ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشته است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->