استیلی به دنبال بازگشت به پرسپولیس پروژه حذف پیروانی از پرسپولیس کلید خورد اتهام جاسوسی به مربی پرسپولیس فولاد یحیی صدای جنوبی‌ها را درآورد | دست گل‌محمدی رو شده است نتیجه و ویدئو خلاصه بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | شاگردان مارسکا فاتح دربی بزرگ لندن آخرین جزئیات وضعیت صابر کاظمی از زبان وزیر ورزش حملۀ هوادار متمول به کاپیتان پرسپولیس واکنش سردار آزمون به شایعه حمل کوکائین پای زنان به ورزشگاه امام‌رضا(ع) باز شد+ فیلم اوسمار با پرسپولیس وارد معامله‌ای دو سر برد شد شایعه دستگیری مهاجم تیم ملی با کوکائین تکذیب شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) زمان بازگشت سردار آزمون مشخص شد پخش زنده بازی بایرن‌مونیخ و بایرلورکوزن (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اوسمار، نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد پخش زنده بازی رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس پخش زنده بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی منچستریونایتد و ناتینگهام فارست (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جدول لیگ برتر ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحقیر در AFC به دلیل عدم تسلط به زبان انگلیسی

  • کد خبر: ۲۲۸۷۲
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
تحقیر در AFC به دلیل عدم تسلط به زبان انگلیسی
یکی از بازنشسته‌های فوتبال ایران که در کمیته مالی کنفدراسیون فوتبال آسیا عضویت داشت، برای دوره دوم همکاری با این کمیته رد شد! علت این اتفاق، اما عجیب است.
به گزارش شهرآرانیوز، از آنجا که حضور در کمیته‌های مختلف AFC نیازمند تسلط به زبان انگلیسی است، فدراسیون فوتبال یکی از بازنشسته‌ها را به کمیته مالی کنفدراسیون فرستاد که به زبان تسلط نداشت. حضور سال اول این بازنشسته در آن کمیته، اما باعث تعجب مسئولان کنفدراسیون شد. آن‌ها پیش خود تصور می‌کردند در دوره بعدی ایران حداقل فردی را معرفی کند که به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد و بداند در جلسات چه می‌گذرد و افراد چه حرف‌هایی می‌زنند.
 
در اقدامی عجیب، اما فدراسیون برای سال دوم هم دوباره همین بازنشسته معروف فوتبال را به کنفدراسیون معرفی کرد. AFC هم به تازگی این فرد را رد کرده و در توضیح آن نوشته: «به دلیل عدم تسلط به زبان انگلیسی!» در فدراسیون فوتبال و کلا در فوتبال ایران افراد زیادی هستند که هم به مسایل مالی آشنایی دارند و هم به زبان انگلیسی مسلط هستند، ولی ظاهرا مسئولان تاکید دارند تمام شغل‌های داخلی و خارجی را فقط به یک نفر بدهند!
 
منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->