کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۸۸۵۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
محققان یک شرکت دانش‌بنیان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به تولید ۲ داروی «گانوسان» و «سافرونیکا» برگرفته از گیاه زعفران شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر روح‌الله عامری، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت حیات، اظهار کرد: شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت از سال ۱۳۹۶ در پژوهشکده بوعلی مشهد مستقر شده و رسالت ما در این شرکت ایجاد ارزش‌افزوده در چرخه زنجیره زعفران بوده و در همین راستا تولید دارو‌های ترکیب‌شده با زعفران را داشته و داریم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲ دارو با نام‌های گانوسان و سافرونیکا تولید شده و در بازار دارویی کشور هم موجود است. کاربرد این دارو‌ها بهبود عملکرد سیستم ایمنی، ضدافسردگی و نشاط‌آور است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت با اشاره به اینکه افراد بالای ۱۸ سال و با نسخه پزشک می‌توانند از این دارو‌ها استفاده نمایند و از هرکدام از این دارو‌ها روزانه تا ۲ نوبت می‌توان استفاده کرد، گفت: همچنین مصرف این دارو‌ها به دلیل داشتن زعفران، برای مادران باردار و شیرده منع‌مصرف دارد و توصیه نمی‌شود.

دکتر عامری افزود: برنامه بعدی ما تولید ماده اولیه زعفران با توجه به چالش‌های موجود در این حوزه بوده تا این ماده را در داخل کشور تولید کنیم و محدودیت‌ها و مشکلات ارزی و تحریمی هم از سر راه برداشته شود.

وی با تأکید بر اینکه از ۲ داروی تولیدی، ۱۰ هزار واحد تولید شده است، گفت: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار واحد از هر نوع دیده شده و در صورت دستیابی به بازار‌های تجاری، رسیدن این عدد تا یک میلیون واحد در سال امکان‌پذیر است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت درباره ارسال دارو‌های تولیدی این شرکت به داخل و خارج کشور، بیان کرد: دارو‌های تولیدی شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت بیشتر در مشهد توزیع می‌شود و در سایر استان‌ها هم متناسب با نیازشان توزیع شده است؛ همچنین در حوزه صادرات محصول هم کار‌های خوبی صورت گرفته و ماده اولیه آن به کانادا ارسال شده است و کشور‌های مصر، امارات و آمریکا هم متقاضی دریافت این محصولات بوده‌اند و ما با هر کشوری که تقاضا داشته باشد، آماده همکاری هستیم.

دکتر عامری اضافه کرد: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت، ۸ اشتغال مستقیم و ۲۰ غیرمستقیم ایجاد شده و در این مجموعه، زمینه افزایش اشتغال با توجه با رشد تقاضا و در صورت تأمین سرمایه، امکان‌پذیر است.

وی تأکید کرد: عمده مشکل ما در بحث تأمین سرمایه در گردش تولید بوده و از زمان خرید ماده اولیه تا دریافت وجه، ۸ تا ۱۰ ماه صرف می‌شود که با توجه به عدم ثبات نرخ ارز و مشکلات تورمی، برای شرکت‌های کوچک زمان زیادی است و سرمایه‌گذار متحمل هزینه‌های زیادی می‌شود.

در پایان، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت گفت: از مسئولان وزارت امور خارجه، رایزن‌های تجاری خارج از کشور و اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور تقاضا داریم تا در راستای ایجاد توسعه ارتباطات بین‌الملل و صادرات محصول تمام‌ایرانی به دیگرکشور‌ها، همکاری لازم را داشته باشند؛ موضوعی که سودآوری آن برای کل کشور بوده و منافع آن تنها برای تولیدکننده محصول نیست و اگر این کار انجام شود، تا ۵برابر قیمت روز زعفران ارزش‌افزوده ایجاد می‌شود.

تولید دو دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->