اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تمجید وزیر خارجه الجزایر از نقش شهید رئیسی و امیرعبداللهیان در توسعه روابط تهران - الجزیره

  • کد خبر: ۲۲۹۵۴۲
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۰
تمجید وزیر خارجه الجزایر از نقش شهید رئیسی و امیرعبداللهیان در توسعه روابط تهران - الجزیره
وزیر امور خارجه الجزایر در گفت وگوی تلفنی با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، نقش شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان را در گسترش روابط تهران و الجزیره ستود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد عطاف وزیر امور خارجه الجزایر سه شنبه شب یکم خرداد ۱۴۰۳ در گفت وگوی تلفنی با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، تسلیت عمیق خود، دولت و مردم الجزایر به دولت و ملت ایران را به مناسبت شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ابراز کرد.

وی همچنین نقش شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان را در گسترش روابط ایران و و الجزایر ستود.

وزیر خارجه الجزایر با اشاره به سفر سال گذشته خو به تهران و سفر رئیس جمهور کشورمان به الجزایر، بر اهتمام طرفین در توسعه مناسبات تاکید و ابراز امیدواری کرد، تلاش‌های مشترک دو کشور و کشورهای اسلامی در حمایت از مردم فلسطین، توقف جنایت و نسل‌کشی در غزه و دستیابی مردم فلسطین به حقوق طبیعی خود ادامه یابد.

سرپرست وزارت امور خارجه نیز ضمن قدردانی از پیام رئیس جمهور و همتای الجزایری، بر نقش موثر شهید دکتر امیرعبداللهیان در توسعه روابط و همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه و اسلامی از جمله الجزایر تاکید کرد.

علی باقری همچنین با اشاره به سفر اخیر شهید آیت‌الله رئیسی به الجزایر افزود: این سفر دریچه‌های متعددی در عرصه توسعه مناسبات میان دو کشور گشود که باید عملیاتی شود.

وی با توجه به محوریت فلسطین در روند رایزنی‌ها و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور، به‌ ویژه از تلاش‌های الجزایر در دوران عضویت این کشور در شورای امنیت سازمان ملل متحد در پیگیری احقاق حقوق مردم فلسطین قدردانی کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->