روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات تشییع و تدفین پیکر نماینده ولی‌فقیه و استاندار آذربایجان‌شرقی

  • کد خبر: ۲۲۹۵۹۶
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
جزئیات تشییع و تدفین پیکر نماینده ولی‌فقیه و استاندار آذربایجان‌شرقی
سرپرست استانداری آذربایجان‌شرقی جزئیات تشییع و تدفین پیکر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهید تبریز و نیز استاندار شهید آذربایجان‌شرقی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تراب محمدی اظهار کرد: مراسم تشییع پیکر مطهر شهید آیت‌الله آل‌هاشم (امام‌جمعه تبریز) و شهید مالک رحمتی (استاندار آذربایجان‌شرقی) فردا ساعت ۹:۳۰ صبح از میدان شهدا تا میدان ساعت تبریز برگزار می‌شود.

وی افزود: پیکر شهید آیت‌الله آل‌هاشم پس از تشییع، برای تدفین به وادی رحمت تبریز انتقال می‌یابد.

وی ادامه داد: پیکر امام‌جمعه تبریز فردا در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز به خاک سپرده خواهد شد و مراسم ترحیم نیز بعدازظهر همان روز برگزار می‌شود.

محمدی یادآور شد: مراسم ترحیم و شام‌غریبان باهم، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹ در مصلی تبریز منعقد می‌شود.

وی درخصوص مراسم تدفین استاندار آذربایجان‌شرقی نیز گفت: پیکر شهید رحمتی نیز پس از تشییع، به شهرستان مراغه منتقل خواهد شد و پس از تشییع پیکر ایشان میان مردم مراغه، روز جمعه در گلزار شهدای گلشن این شهر به خاک سپرده می‌شود.

آیین تدفین «رحمتی» چهارم خرداد در مراغه برگزار می‌شود

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز به ایرنا گفت: آیین تشییع و تدفین شهید راه خدمت دکتر «مالک رحمتی» ساعت ۱۰ روز جمعه پیش‌رو مصادف با چهارم خردادماه در مسجد شهدای این شهرستان برگزار می‌شود.

مرتضی مینویی افزود: تشییع و تدفین این شهید راه خدمت از مقابل مسجد شهدا به طرف میدان مصلی برگزار می‌شود و پس از اقامه نماز در میدان مصلی، پیکر مطهر ایشان به گلزار گلشن شهدا انتقال می‌یابد.

به گفته وی مجلس ترحیم فرزند برومند مراغه شهید دکتر «مالک رحمتی» و بزرگداشت شهدای راه خدمت ساعت ۱۶ تا ۱۸:۳۰ همان روز در مسجدجامع مراغه برای برادران و همچنین در مسجد شهدا برای بانوان برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->