اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق: عزت و کرامت شهید آیت الله رئیسی در مراسم تشییع او، دو چندان شد

  • کد خبر: ۲۲۹۹۲۷
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق: عزت و کرامت شهید آیت الله رئیسی در مراسم تشییع او، دو چندان شد
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق گفت: حضور انبوهی از مردم داغدار در آیین تشییع و خاکسپاری خادم الرضا، نشانه آن است که هرکسی خدمت خالصانه داشته باشد، خداوند به او عزت میدهد

به گزارش شهرآرانیوز، با بیان اینکه عزت و کرامت شهید آیت الله رئیسی در مراسم تشییع او، دو چندان شد، اظهار کرد: امروز ملت شریف ایران عزادار شخصیتی است که یار و یاور رهبری، انسانی متواضع و خدمتگزار ملت ایران بود.

وی افزود: شهید آیت الله رئیسی حتی در زمان شهادت هم لباس خدمت بر تن داشت و با تمام توان و تلاش خود از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع کرد.

حجت الاسلام والمسلمین عدیده در ادامه به رشادت رزمندگان و جانفشانی آنان در عملیات بیت المقدس اشاره کرد و گفت: ملت ایران در دوران دفاع مقدس ثابت کردند در مسیر دفاع از آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی همواره ثابت قدم بوده و هستند.

وی تبیین رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس را در سطح جامعه بویژه برای نسل جوان ضروری ضروری دانست و بیان کرد: آزاد سازی خرمشهر به یاد ماندنی‌ترین روز‌های تاریخ انقلاب اسلامی است که همه ملت شریف ایران به آن افتخار می‌کنند.

رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) در پایان با اشاره به حضور پرشور کارکنان خدوم منطقه پدافند هوایی شمال شرق و مردم ولایتمدار مشهد، خاطرنشان کرد: این حضور تاریخی مردم خراسان رضوی در وداع بارئیس جمهورشان تیری بر چشمان دشمنان است تا بدانند مردم ملت ایران همچنان پای انقلاب و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->