حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تیراندازی بین سربازان مصری و صهیونیست‌ها در گذرگاه رفح

  • کد خبر: ۲۳۰۶۲۴
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۳
تیراندازی بین سربازان مصری و صهیونیست‌ها در گذرگاه رفح
رسانه‌های عبری مدعی وقوع حادثه بسیار استثنایی بین ارتش مصر و ارتش رژیم صهیونیستی در گذرگاه رفح شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، به ادعای این رسانه‌ها سربازان مصری به سمت سربازان صهیونیست در این گذرگاه تیراندازی کردند.

رسانه‌های عبری گزارش دادند نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی به عنوان هشدار به تیراندازی سربازان مصری پاسخ دادند.

این رسانه‌ها به نقل از منابع افزودند: این حادثه در اوج تنش با مصر رخ داده است و احتمالا عواقب سیاسی مهمی داشته باشد.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد این تیراندازی تلفاتی نداشته، اما برخی منابع از کشته شدن یک سرباز مصری خبر داده‌اند.

خبرنگار الجزیره هم گزارش داد واحد سانسور نظامی اسرائیل اخبار حادثه تیراندازی بین ارتش‌های مصر و رژیم صهیونیستی در گذرگاه رفح را حذف کرد.

رژیم صهیونیستی در حال انجام تحقیقات در مورد این حادثه است.

این حادثه در حالی است که چند روز پیش، دولت مصر تاکید کرد که حضور اسرائیل در گذرگاه رفح را نمی‌پذیرد، زیرا تل‌آویو با صحبت در مورد کمک به غزه سعی دارد از منظر بشردوستانه از قاهره باج خواهی کند.

محمد زکی وزیر دفاع مصر نیز توضیح داد که برای حمایت از فلسطینی‌ها و حفظ آرمان فلسطین راه حل دو دولتی، با نهایت درایت با شرایط کنونی برخورد می‌شود.

وزیر دفاع مصر تاکید کرد که ارتش مصر قادر به مقابله با هر چالشی است که به آن تحمیل می‌شود و دولت مصر از اصول ثابت خود منحرف نمی‌شود و تنها در جهت امنیت ملی خود عمل می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->