وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیر ستاد ملی جمعیت: به دنبال افزایش حق فرزند و همسر برای کارکنان دولت هستیم

  • کد خبر: ۲۳۱۳۳۴
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹
دبیر ستاد ملی جمعیت: به دنبال افزایش حق فرزند و همسر برای کارکنان دولت هستیم
دبیر ستاد ملی جمعیت با تاکید بر اینکه حق فرزند و عائله‌مندی کارکنان دولت ناکافی است، گفت: دولت و ستاد به طور جدی به دنبال اصلاح این حق و افزایش حق فرزند و همسر در حقوق کارکنان و بدنه دولت است.

به گزارش شهرآرانیوز، شکیبا محبی‌تبار در پاسخ به مناسب سازی حق فرزند و همسر برای کارکنان و بدنه دولت، افزود: کارکنان و بدنه دولت قشر کثیری از جامعه را تشکیل می‌دهند که برای قانون جوانی جمعیت یک هدف اصلی محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه نیازمند اصلاح حق فرزند و همسر در راستای تشویق به فرزندآوری برای کارکنان دولت هستیم، اظهارداشت: به طور حتم تشویق کارکنان دولت در حوزه جوانی جمعیت می‌تواند بسیاری از شاخص‌های منفی و ناکافی ما را به طور محسوس تغییر دهد.

دبیر ستاد ملی جمعیت به برنامه دولت سیزدهم برای افزایش و مناسب‌سازی حق فرزند و همسر کارکنان دولت اشاره کرد و گفت: امسال برای گام نخست تغییر محسوسی شاهد بودیم، اما از نظر ما این میزان هنوز با سطح مطلوب فاصله دارد.

محبی تبار با بیان اینکه در دهه ۶۰ حق همسر و فرزند یک سوم از حقوق را تشکیل می‌داد، افزود: دولت سیزدهم به طور جد پیگیر این موضوع است و با توجه به توان و ظرفیت و منابع سعی خواهیم کرد تغییری اساسی در حق فرزند و همسر طی سال‌های آینده داشته باشیم.

وی تاکید کرد: تلاش می‌شود در بودجه سال ۱۴۰۳ این رقم افزایش یابد که خوشبختانه اتفاق افتاد. امیدواریم این روند با توجه به ظرفیت دولت و اجازه برنامه هفتم توسعه همچنان ادامه داشته باشد. البته تفکر اصلاح حق فرزند برای کارمندان در دولت سیزدهم وجود دارد.

۳۰ اردیبهشت سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت از سوی رهبر معظم انقلاب به نام روز ملی جمعیت در تقویم رسمی کشور به ثبت رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->