آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است

  • کد خبر: ۲۳۱۳۵۲
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰
سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح نائب الزیاره این حس معنوی را بسیار گسترده تر می کند و از طریق این طرح یک بار فرهنگی بین مشهدی ها و اقصی نقاط جهان به وجود می آید.

فاطمه‌ سلیمی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه مشهد مقدس؛ شهر امام مهربانی‌ها است اظهار کرد: طرح «نائب الزیاره» یک کار محتوایی بسیار ارزشمند است که  شهرداری مشهد آن را امسال نیز همانند سنوات گذشته برگزار کرده است.

وی ادامه داد: این طرح ارزشمند باعث ترویج فرهنگ رضوی است. نائب الزیاره بار فرهنگی بسیار بالایی دارد و در واقع از طریق این طرح یک جریان فرهنگی بین مشهدی ها و اقصی نقاط جهان به وجود می آید.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: پویش نائب الزیاره این حس معنوی را بسیار گسترده تر می کند بدان معنی که هرکس در هر کجا عالم که باشد می تواند از طریق این طرح قلب خود را به حرم رضوی وصل کند.

سلیمی عنوان کرد: امسال یکی از محورهای طرح نائب الزیاره، زیارت عموم مردم به نیابت از شهدای خدمت و محور دیگر نایب الزیاره شدن خبرنگاران مشهدی برای شهدای خبرنگار غزه است.

این عضو شورای شهر مشهد با اشاره به جنایات اسراییل در فلسطین یادآور شد: ظلمی که توسط رژیم صهیونیستی بر مردم مظلوم غزه اعمال می‌شود جنایتی آشکار است و شهیدان خبرنگار هستند که با خون‌شان این جنایات را روایت کرده‌‌اند‌ و حالا در روز زیارتی حضرت یاد آنها به بهترین شکل گرامی داشته می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت در این طرح به نیابت از شهدای خبرنگار غزه پیام همدلی و وحدت را به جهانیان می‌رساند. بنده نیز به عنوان نماینده مردم با تصویر خبرنگار شهیدی در دست، در این طرح شرکت خواهم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->