فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو برگزاری جشنواره نور در ایام نوروز ۱۴۰۴ در عرصه میدان شهدای مشهد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار رنگ‌وبوی معنویت گرفته است مانور خدمت به زائران نوروزی در مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار یک کار ویژه و شاخص برای مشهد است | بهره‌برداری از پروژه ایوان سلام در پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم درباره تاریخ ساختمان شهرداری مشهد | ساخت عمارت بلدیه با ۴۰۰‌هزار آجر ابلق فشاری رشد ۱۳ درصدی ظرفیت اقامتی کلانشهر مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ ورود اولین تابلو‌های برق فشارمتوسط خط۳ مترو به مشهد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان شهروند خبرنگار | درخواست اطلاع رسانی درباره رایگان بودن خطوط اتوبوس در مشهد + پاسخ هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۳ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است

  • کد خبر: ۲۳۱۳۵۲
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰
سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح نائب الزیاره این حس معنوی را بسیار گسترده تر می کند و از طریق این طرح یک بار فرهنگی بین مشهدی ها و اقصی نقاط جهان به وجود می آید.

فاطمه‌ سلیمی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه مشهد مقدس؛ شهر امام مهربانی‌ها است اظهار کرد: طرح «نائب الزیاره» یک کار محتوایی بسیار ارزشمند است که  شهرداری مشهد آن را امسال نیز همانند سنوات گذشته برگزار کرده است.

وی ادامه داد: این طرح ارزشمند باعث ترویج فرهنگ رضوی است. نائب الزیاره بار فرهنگی بسیار بالایی دارد و در واقع از طریق این طرح یک جریان فرهنگی بین مشهدی ها و اقصی نقاط جهان به وجود می آید.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: پویش نائب الزیاره این حس معنوی را بسیار گسترده تر می کند بدان معنی که هرکس در هر کجا عالم که باشد می تواند از طریق این طرح قلب خود را به حرم رضوی وصل کند.

سلیمی عنوان کرد: امسال یکی از محورهای طرح نائب الزیاره، زیارت عموم مردم به نیابت از شهدای خدمت و محور دیگر نایب الزیاره شدن خبرنگاران مشهدی برای شهدای خبرنگار غزه است.

این عضو شورای شهر مشهد با اشاره به جنایات اسراییل در فلسطین یادآور شد: ظلمی که توسط رژیم صهیونیستی بر مردم مظلوم غزه اعمال می‌شود جنایتی آشکار است و شهیدان خبرنگار هستند که با خون‌شان این جنایات را روایت کرده‌‌اند‌ و حالا در روز زیارتی حضرت یاد آنها به بهترین شکل گرامی داشته می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت در این طرح به نیابت از شهدای خبرنگار غزه پیام همدلی و وحدت را به جهانیان می‌رساند. بنده نیز به عنوان نماینده مردم با تصویر خبرنگار شهیدی در دست، در این طرح شرکت خواهم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->