آتش‌سوزی سنگین انبار مبلمان در بولوار سجاد مشهد (۴ تیر ۱۴۰۳) + ویدئو آیا «تتلو» در عید غدیر آزاد خواهد شد؟ ترفند‌هایی برای خوشبو کردن لباس‌های داخل کمد و کشو‌ها رابطه افزایش عمر با نجات کره زمین ۵۰.۶ درجه سانتیگراد | اهواز رکورددار گرما در خوزستان رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر از بستری ۵۰ زائر ایرانی در عربستان خبر داد امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌رضوی به ۱۰۰ فرد گرفتارشده بعد از سیلاب در کلات آمار‌های تکان‌دهنده از اعتیاد در خراسان‌رضوی؛ ۲۷ درصد از معتادان تحصیل‌کرده هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۴ تیر ١۴٠٣) | افزایش دما و تداوم وزش باد بهترین خوراکی برای تناسب اندام؛ هر روز یک وعده تخم مرغ حمایت افراطی از سگ و گربه‌های ولگرد آموزش و پرورش از صدور کارنامه یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز پایه نهم خبرداد امحای ۵ تُن موادمخدر غیردارویی در مشهد | ۸ هزار معتاد متجاهر در مشهد جمع‌آوری شدند+ فیلم توضیحات معاون وزیر آموزش و پرورش درباره متوازن‌سازی شهریه در ۱۶ هزار مدرسه کشور دانشگاه فردوسی مشهد مجری هیچ نظرسنجی انتخاباتی نخواهد بود آغاز طراحی و توسعه شبکه شتاب‌نگاری برای ۳ کلانشهر مشهد، تهران و تبریز پرداخت علی‌الحساب برای بازنشستگان در روز‌های آتی | آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تصویب شد (۴ تیر ۱۴۰۳) تاثیر مستقیم میانسالی بر تعداد افراد اهداکننده خون
سرخط خبرها

حبوبات و سبزی‌ها با بدن ما چه می‌کند؟

  • کد خبر: ۲۳۱۵۵۲
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶
حبوبات و سبزی‌ها با بدن ما چه می‌کند؟
بیشتر آش‌ها به دلیل مواد پرخاصیتی که در پخت آنها استفاده می‌شود، غذا‌هایی سالم و البته کامل محسوب شده و مناسب استفاده در رژیم‌های غذایی خاص هستند. مواد غذایی که هر کدام خواص جداگانه‌ای داشته و استفاده از آنها معمولا به تمامی گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آش از آن جهت غذایی کامل نامیده می‌شود که در پخت آن از گروه‌های مختلف غلات، حبوبات، سبزیجات، لبنیات، روغن و بعضا گوشت استفاده می‌شود. اما اینکه این مواد چه خاصیتی دارند و چرا برای بدن لازم هستند، موضوعی است که ما به آن پرداخته‌ایم.

حبوبات، سبزیجات و لبنیات مثلث اصلی تشکیل دهنده انواع آش است که خواص زیر را دارا هستند:

۱: حبوبات: حبوبات تقریبا در تمام انواع آش مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دانه‌های ریز سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند که برای سلامت بدن مفید است و در انواع رژیم معمولا استفاده می‌شود. حبوبات حاوی مقادیر خوبی از فیبر هستند که به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و می‌تواند نقش موثری در کاهش وزن داشته باشد.

۲: سبزیجات: مصرف سبزیجات به دلیل داشتن ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر برای سلامت بدن مهم استو استفاده از آنها ارزش غذایی آش‌ها را بالا می‌برد. مصرف کافی سبزیجات می‌تواند از بروز برخی بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سرطان، چاقی و بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری کند.

۳:لبنیات: استفاده از لبنیاتی مانند ماست و دوغ علاوه بر داشتن کلسیم، در سوزاندن چربی تاثیر بسزایی دارد و استفاده آنها در برخی از آش‌ها در کاهش وزن مفید است.

رژیمی‌ها چه نوع آش‌هایی بخورند؟

اگرچه انواع آش خاصیت بالایی دارد، اما افرادی که به دنبال رژیم غذایی هستند باید در انتخاب و پخت این غذای خوشمزه به نکات زیر توجه کنند:

۱: افراد رژیمی باید آش‌های سبک را انتخاب کنند. آش‌هایی که معمولا حاوی مقدار کمی حبوبات، رشته یا جو و در مواردی هم مقداری گوشت یا مرغ هستند. برخی آش‌ها، حجم بالایی از حبوبات، رشته و حتی برنج دارند و خیلی‌ها آنها را با نان میل می‌کنند. آش‌هایی که با نان خورده می‌شوند، دیگر ویژگی یک غذای کم‌کالری را ندارند و کمکی هم به روند کاهش وزن نمی‌کنند.

۲: افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند آش‌های به اصطلاح ترش مانند آش آبغوره، آش گوجه، آش آلو و ... را می‌توانند در رژیم خود بگنجانند. این آش‌ها کالری کمی داشته، به تحریک ترشحات معده کمک کرده و بهبود هضم و متابولیسم بدن را به همراه دارند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->