واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

حمله حزب الله لبنان به مقر توپخانه رژیم صهیونیستی (۱۲ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۱۵۷۶
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲
حمله حزب الله لبنان به مقر توپخانه رژیم صهیونیستی (۱۲ خرداد ۱۴۰۳)
جنبش حزب الله لبنان از حمله موشکی به مقر فرماندهی توپخانه رژیم صهیونیستی در جعتون خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه جنگ جنبش حزب الله از عملیات خود علیه ارتش رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن یک مرکز مهم نظامی این رژیم خبر داد.

پایگاه خبری المیادین در خبری فوری گزارش داد که جنبش حزب الله لبنان شنبه شب اعلام کرد که مقر فرماندهی گردان ۴۱۱ توپخانه رژیم صهیونیستی، در «جعتون» در شمال سرزمین‌های اشغالی را با موشک هدف قرار داده است.
در همین ارتباط، حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در واکنش به اقدام تروریستی دشمن صهیونیست در شهرک‌های جنوب لبنان، مقاومت اسلامی لبنان شنبه شب با تسلیحات موشکی مقر فرماندهی گردان‌های ۴۱۱ توپخانه دشمن صهیونیست در جعتون در شمال سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد.

گفتنی است که حزب الله لبنان امروز نیز پنج عملیات دیگر علیه پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات مستمر اشغالگران در غزه و جنوب لبنان انجام داد.

در همین ارتباط، مقاومت اسلامی لبنان امروز شنبه با صدور بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد که رزمندگان مقاومت توانستند پنج موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار دهند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه خود (سومین) اعلام کرد، در راستای حمایت از مردم استوار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آن و در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به روستاهای جنوب لبنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساختمان محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی را در پایگاه «شومیرا» با موشک هدف قرار دادند.

در بیانیه چهارم نیز حزب الله لبنان اعلام کرد: رزمندگان مقاومت ساختمان محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی را در شهرک صهیونیست‌نشین «نطوعه» با موشک هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی لبنان در پنجمین بیانیه خود اعلام کرد، مقر فرماندهی تیپ ۷۶۹ رژیم صهیونیستی، پادگان جیبور کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی را با موشک سنگین برکان هدف قرار داده و منجر به آتش سوزی و تخریب بخشی از آن شده است.

در بیانیه ششم مقاومت اسلامی لبنان آمده است که رزمندگان مقاومت تأسیسات جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی را در «المرج» با سلاح مناسب هدف قرار داده و تلفاتی بر دشمن وارد کرده است.

حزب الله لبنان امروز شنبه در بیانیه هفتم خود اعلام کرد پایگاه اسرائیلی «خربه ماعر» و مواضع توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی و تجمع نظامیان رژیم اسرائیل در این منطقه هدف حمله موشکی قرار داده و تلفات قطعی از اشغالگران گرفته است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->