یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است
سرخط خبرها

ترامپ: رای دادگاه نیویورک علیه من از سوی عموم مردم پذیرفته نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۳۱۷۳۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۷
ترامپ: رای دادگاه نیویورک علیه من از سوی عموم مردم پذیرفته نمی‌شود
رئیس جمهور سابق آمریکا در گفت‌وگویی که از شبکه فاس نیوز پخش شد، گفت که رای دادگاه نیویورک در محکومیت خود را می‌پذیرد ولی این رای از سوی عموم مردم پذیرفته نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ گفت که پس از رای نهایی دادگاه در صورت مجرم شناخته شدن، زندانی شدن یا حبس خانگی را می‌پذیرد، اما پذیرش آن برای عموم مردم سخت خواهد بود.

نامزد جمهوری‌خواه ریاست جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای که روز یکشنبه پخش شد به فاکس نیوز گفت: «مطمئن نیستم که مردم از این رای حمایت کنند. فکر می‌کنم قبول کردن آن برای عموم سخت باشد. می‌دانید، در یک نقطه خاص، یک نقطه شکست وجود دارد.»

ترامپ درباره اینکه فکر می‌کند در صورت رسیدن به این نقطه چه اتفاقی می‌افتد، توضیح بیشتری نداد.

لارا ترامپ، رئیس کمیته ملی جمهوری آمریکا، در پاسخ به این سوال که در صورت زندانی شدن دونالد ترامپ، حامیان او چه باید بکنند، به سی‌ان‌ان گفت: «خب، آنها همان کاری را که از ابتدا انجام داده‌اند، انجام خواهند داد، یعنی آرام بمانند و در پای صندوق‌های رای، اعتراض کنند.»

دونالد ترامپ روز پنجشنبه به دلیل ۳۴ فقره جعل سوابق تجاری برای پنهان کردن پرداخت پول به یک ستاره فیلم‌های مستهجن مجرم شناخته شد و او را به اولین رئیس جمهور تاریخ آمریکا تبدیل کرد که در دادگاه آمریکایی تحت پیگرد جنایی قرار می‌گیرد.

طبق رای هیات منصفه ۱۲ نفره بعد از شش هفته جلسات دادگاه این حکم از سوی دادستان‌ها علیه ترامپ اعلام شده است که او را به سازماندهی یک توطئه غیرقانونی برای تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ متهم کردند.

قرار است «جوان مرچان» پرونده ترامپ حکم نهایی را در تاریخ ۱۱ جولای تنها چهار روز قبل از شروع کنوانسیون ملی حزب جمهوری خواهان اعلام کند.

طبق قوانین جزایی آمریکا جعل سوابق تجاری حداکثر چهار سال زندان دارد ولی به دلیل عدم سوءسابقه ترامپ هنوز میزان حکم قطعی نیست. گفته شده قاضی پرونده می‌تواند به جای زندان از حبس خانگی برای ترامپ استفاده کند. قاضی همچنین می‌تواند جریمه یا خدمات اجتماعی را اعمال کند.

ترامپ و تیمش به سرعت به نتیجه محاکمه واکنش نشان دادند. ترامپ در اولین سخنانش بعد از اعلام حکم گفت: من یک زندانی سیاسی هستم!

وی در راهروی بیرون از دادگاه در جمع خبرنگاران دادگاه را تقلبی خطاب کرد و گفت که حکم واقعی ۵ نوامبر از سوی مردم صادر خواهد شد.

ترامپ مطمئناً به این حکم تجدید نظر خواهد کرد که ممکن است چندین ماه یا حتی سال‌ها طول بکشد. در همین حال، او در سه پرونده دیگر متهم به رفتار مجرمانه است: دو مورد به دلیل براندازی نتایج انتخابات ۲۰۲۰ و یکی به دلیل احتکار اسناد طبقه بندی شده پس از ترک کاخ سفید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->