ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

هیئت حماس برای بررسی پیشنهاد آتش‌بس به قاهره می‌رود

  • کد خبر: ۲۳۱۸۸۴
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
هیئت حماس برای بررسی پیشنهاد آتش‌بس به قاهره می‌رود
تارنمای آمریکایی «آکسیوس» مدعی شد که هیاتی از جنبش حماس امروز (سه‌شنبه) برای گفتگو با میانجی‌های مصری و قطری درباره پیشنهاد‌های مطرح شده درباره دستیابی به آتش‌بس و تبادل اسیران به قاهره می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای آمریکایی «آکسیوس» به نقل از ۲ منبع آگاه خود بدون ذکر نام مدعی شد: پیش‌بینی می‌شود هیئت حماس امروز (سه‌شنبه) برای گفتگو با میانجی‌های مصری و قطری درباره پیشنهاد اسرائیل درباره آتش‌بس و تبادل اسیران به قاهره برود.

این تارنما گزارش داد که جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا طی سخنرانی خود در روز جمعه گذشته «نکات اصلی پیشنهاد به روز شده اسرائیل برای توافق آتش‌بس و گروگان‌ها (اسیران)» را که روز قبل به حماس ارائه شد، مطرح کرد.

تارنمای آکسیوس در ادامه با طرح این ادعا که «میانجی‌های قطری و مصری به اسرائیل و آمریکا گفتند که "نشانه‌های مثبت" از حماس پس از سخنرانی بایدن دریافت کردند»، در عین حال افزود: حماس اعلام نکرده است که پیشنهاد اسرائیل را می‌پذیرد و با از سرگیری مذاکرات موافقت می‌کند.»

بر اساس این گزارش، دوازده مقام صهیونیستی از جمله سه تن از دستیاران بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در آخر هفته [به وقت محلی]در گفتگو با آکسیوس تایید کردند که سخنرانی بایدن نکات اصلی پیشنهاد تل آویو را تشریح کرد.

درپی تشدید اختلافات سران رژیم صهیونیستی از زمان سخنرانی بایدن درباره طرح پیشنهادی برقراری آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسیران، ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی این رژیم چندین بار به نتانیاهو حمله و اعلام کردند که اگر در نوار غزه آتش‌بس برقرار شود، ائتلاف را ترک و کابینه او را سرنگون خواهند کرد.

طبق گزارش آکسیوس، برخی از دستیاران نتانیاهو حتی تا آنجا پیش رفتند که از این پیشنهاد فاصله گرفتند و اعلام کردند که توضیحات بایدن «نادرست» بود.

با این حال، جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا به خبرنگاران گفت: «این یک پیشنهاد اسرائیلی است و رئیس‌جمهور [بایدن]آن را به دقت توصیف کرده است».

از سوی دیگر، رئیس‌جمهوری آمریکا در گفتگو با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر خواستار کمک این کشور برای موافقت حماس با طرح جدید پیشنهاد آتش بس با رژیم اسرائیل شد.

جو بایدن جمعه (۱۱ خرداد) اعلام کرد که رژیم صهیونیستی یک پیشنهاد جدید برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا ارائه کرده و از طرفین خواست این فرصت را از دست نداده و بر سر این پیشنهاد به توافق برسند.

بر اساس این طرح مورد ادعای بایدن، ابتدا یک آتش‌بس ۶ هفته‌ای برقرار خواهد شد که در این بازه زمانی جنبش حماس و رژیم صهیونیستی برای یافتن راهی برای پایان جنگ مذاکره خواهند کرد. با این حال، اگر مذاکرات بیشتر از ۶ هفته به طول بینجامد، آتش‌بس موقت تا زمان حصول یک توافق نهایی برای پایان جنگ، تمدید خواهد شد.

رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که مرحله اول این طرح ۳ مرحله‌ای رژیم صهیونیستی که ادعا می‌کند تحویل جنبش حماس شده است، شامل آتش‌بس کامل، خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از نواحی پرجمعیت در نوار غزه، آزادی برخی از اسیران و تحویل اجساد برخی از اسیران، بازگشت غیرنظامیان فلسطینی به منازل خود در نوار غزه و افزایش کمک‌های انسانی می‌شود.

همچنین مرحله دوم این طرح نیز شامل پایان دائمی خصومت‌ها، تعامل برای آزادی اسیران باقی‌مانده و خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از نوار غزه است.

این طرح در مرحله سوم نیز شامل طرح عمده برای بازسازی نوار غزه و تحویل اجساد اسیران به خانواده‌هایشان است.

سامی ابوزهری از رهبران ارشد جنبش حماس روز یکشنبه درباره طرح پیشنهادی رئیس جمهوری آمریکا درباره آتش بس در نوار غزه و مبادله اسیران گفت: بین اظهارات آمریکا و اقدامات رژیم اسرائیل تفاوت زیادی وجود دارد و هرگونه توافقی باید شروط مقاومت فلسطین را تامین کند. حماس با آنچه در سخنرانی اخیر رئیس جمهور آمریکا مطرح شد، موافق است و این رژیم اشغالگر است که آن را رد می‌کند.

این تحولات درحالی است که پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم برای حفظ حیات سیاسی خود، بر تداوم جنگ اصرار دارد. تاکنون افزون بر ۳۶ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۸۲ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->