ویدئو | روایت محمود کریمی از ماجرای خواندن نوحه «ای ایران» در حضور رهبر معظم انقلاب برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است
سرخط خبرها

رؤسای شهرک نشینان شمال اسرائیل: تسلیم آتش سوزی‌ها شده‌ایم

  • کد خبر: ۲۳۱۹۲۸
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۷
رؤسای شهرک نشینان شمال اسرائیل: تسلیم آتش سوزی‌ها شده‌ایم
در حالی که شمار آتش سوزی‌های ۲۴ ساعت گذشته به مرز ۱۰۰ مورد رسیده، رؤسای شوراهای شهرک نشینی منطقه شمال فلسطینی اشغالی اعلام کردند، هیچ ابزار کارآمدی برای مقابله با آن ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، شماری از رهبران شهرک نشینان شمال در گفتگویی با روزنامه کالکالیست اعلام کردند، هیچ ابزار و برگ برنده خاصی برای مقابله با موشک‌های حزب الله و موشک‌های رهگیری که هر دوی آنها منجر به وقوع آتش سوزی در منطقه آنها می‌شود ندارند.

گابی نعمان رئیس شورای شهرک نشینی شالومی در ین رابطه به خبرنگار کالکالیست گفت: هر روز که می‌گذرد شرایط امنیتی و اقتصادی ما بدتر می‌شود، موشه داویدویچ رئیس شورای شهرک نشینی میتا آشر هم گفت: هیچ کس پاسخ مشخصی برای آینده ما ندارد.

نعمان در این رابطه گفت: ما به شلک خودجوشی خود را برای آتش سوزی‌های بعدی آماده می‌کنیم، تراکتور‌ها و بلدوزر‌های خود را پیشاپیش در حد فاصل خط آتش و خانه هایمان در بخش جنگلی مستقر کرده‌ایم، تا در صورت وقوع آتش سوزی حایلی بین آتش و مناطق مسکونی ایجاد کنیم، ما اینجا کاری از پیش نبرده و عاجز هستیم و همین امر باعث می‌شود که تحت فشار مضاعفی قرار بگیریم، فکر می‌کنم شرایط ما از این هم بدتر خواهد شد، زیرا نه تنها موشک‌ها بلکه موشک‌های رهگیر هم باعث آتش سوزی می‌شوند... هر روز که می‌گذرد امنیت ما ضربه بیشتری خورده و شرایط اقتصادی ما بدتر می‌شود.

موشه داویدوویچ هم می‌گوید: در هفته‌های اخیر من نشست‌های زیادی در بسیاری از وزارتخانه‌ها داشتم، اما فقط یک جمله حاصل این نشست‌های من است، مادر بزرگ مشغول بافتنی است و خانه در حال سوختن است، هیچ تغییری در شرایط شمال به وجود نیامده است.

او خبر داد تمامی بند‌های که ما در رابطه با مقابله با آتش سوزی‌ها در شمال مطرح کرده بودیم، لغو شدند، هیچ کس هم پاسخی در مورد آینده ما نمی‌دهد، دیروز ما شاهد حجم زیادی از آتش سوزی‌ها بودیم و اطمینان دارم که در روز‌های آینده وسعت آن افزوده خواهد شد.

او هشدار داد اگر وضعیت به جنگ فراگیر برسد که این یک سناریوی واقعی محسوب می‌شود، شرایط ما بدتر از این خواهد شد، صنعت توریسم که از بین رفته است، کشاورزی هم در شرایط وخیمی قرار گرفته است، میزان تاب آوری ما هم ابدی نیست.

گفتنی است براساس گزارشی که پایگاه خبری وای نت سه شنبه ظهر منتشر کرد، منطقه شمال (فلسطین اشغالی) دیروز ۹۶ مورد آتش سوزی را به خود دیده  که بی سابقه بوده است.

پایگاه خبری شبکه رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی کان نیز اعلام کرد: زیان‌های ناشی از آتش سوزی‌های چند روز اخیر در شمال دو برابر مجموع زیان‌هایی است که آتش سوزی‌ها در جنگ  دوم لبنان (جنگ ۳۳ روزه) به اسرائیل وارد کرده بودند.

طی جنگ دوم لبنان ۷ هزار دونم  در آتش سوختند، اما تا به امروز مساحت مناطق آتش گرفته بیش از ۱۴ هزار دونم است و این رقم به طور حتم افزایش خواهد یافت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->