یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی
سرخط خبرها

راه حل‌های طبیعی برای فرار از گرما و درمان آفتاب سوختگی

  • کد خبر: ۲۳۲۱۵۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۸
راه حل‌های طبیعی برای فرار از گرما و درمان آفتاب سوختگی
تابستان هم تابستان‌های قدیم. ماه‌های گرم سال در پی تغییرات آب و هوایی در مقایسه با تابستان‌های گذشته با روز‌های طولانی‌تر و هوایی گرم‌تر، غیر قابل تحمل‌تر شده‌اند. این وضعیت جدید مجموعه‌ای از چالش‌های سلامتی منحصربه‌فرد را به بار آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تابستان‌های گرم‌تر می‌توانند به طور قابل توجهی بر بدن تأثیر بگذارند و منجر به کم آبی و گرمازدگی به دلیل افزایش تعریق و از دست دادن مایعات شود. دمای بالا، سیستم قلبی وعروقی را نیز تحت فشار قرار می‌دهد، زیرا این دستگاه برای تنظیم دمای بدن در هوای گرم سخت‌تر کار می‌کند و دچار شدن به این وضعیت اغلب منجر به خستگی و بی حالی در فرد می‌شود.

مشکلات تنفسی و گوارشی

گرما همچنین می‌تواند مشکلات تنفسی را تشدید کند و باعث ایجاد مشکلات پوستی مانند بثورات و آفتاب سوختگی شود. علاوه بر این، سیستم گوارش ممکن است تنبل شود وضعیتی که می‌تواند ناراحتی و سوء هاضمه ایجاد کند. برای کاهش این اثرات نامطلوب و حفظ عملکرد بهینه بدن در طول ماه‌های گرم تابستان، هیدراته ماندن، اجتناب از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید و حفظ یک رژیم غذایی متعادل بسیار مهم است. در این مطلب به برخی از درمان‌های طبیعی برای رفع بیماری‌های رایج تابستانی اشاره کرده‌ایم.

کم آبی بدن؛ راه حل آب انگور و آب نارگیل

یکی از شایع‌ترین و رایج‌ترین مسائل در تابستان کم آبی بدن است که به دلیل افزایش تعریق ایجاد می‌شود. در این بخش به دو درمان رایج کم آبی بدن اشاره می‌کنیم. می‌توانید آب انگور مصرف کنید که سرشار از ویتامین C است و به حفظ هیدراتاسیون و جبران الکترولیت‌های از دست رفته کمک می‌کند. برای همین، می‌توانید آب انگور تازه را با آب و کمی نمک برای لذت بردن از یک نوشیدنی با طراوت مخلوط کنید. یا می‌توانید آب نارگیل نیز بنوشید که به طور طبیعی سرشار از الکترولیت است و یک انتخاب عالی برای هیدراته و خنک نگه داشتن بدن است.

راش گرمایی (عرق سوز شدن)؛ راه حل: ژل آلوئه ورا

بثورات حرارتی به دلیل تعریق بیش از حد رخ می‌دهد که منجر به مسدود شدن غدد عرق و تحریک پوست می‌شود. برای حل این مشکل می‌توان ژل آلوئه ورا را روی جوش‌های حرارتی اعمال کرد، زیرا دارای خواص خنک کنندگی و ضد التهابی است که آن را برای درمان جوش‌های گرمایی ایده‌آل می‌کند. برای تسکین می‌توانید مستقیما ژل آلوئه ورا تازه را روی پوست بمالید.

آفتاب سوختگی؛ راه حل: خمیر خیار و برگ نعناع

قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید می‌تواند باعث آفتاب سوختگی دردناک شود و به پوست آسیب برساند. برای برطرف کردن آفتاب سوختگی می‌توان از خیار و نعناع به صورت توامان و در قالب یک خمیر استفاده کرد، زیرا هر دو خاصیت خنک کنندگی دارند. برای تهیه این خمیر، خیار و برگ نعناع را با هم مخلوط کرده و به صورت خمیر درآورید و آن را روی نواحی آفتاب سوخته بمالید. این نه تنها پوست را خنک می‌کند بلکه التهاب را نیز کاهش می‌دهد. همچنین، اگر آلوئه ورا در خانه خود دارید، ژل آن را می‌توانید مستقیما روی پوست آفتاب سوخته خود بمالید. به دلیل خواص خنک کنندگی و مرطوب کنندگی این ژل به تسکین و التیام سوختگی کمک می‌کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->