‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه
سرخط خبرها

ایران: تروئیکای اروپایی مسئولیت هر نوع عواقبی را به عهده بگیرند

  • کد خبر: ۲۳۲۱۷۱
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
ایران: تروئیکای اروپایی مسئولیت هر نوع عواقبی را به عهده بگیرند
نماینده ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین در جلسه امروز شورای حکام آژانس پیش‌نویس قطعنامه علیه را نقض آشکار قوانین آژانس دانست و گفت: اکنون این برعهده E3 است که مسئولیت هر نوع عواقبی را به عهده بگیرند، زیرا ممکن است ایران بر این اساس و در انطباق کامل با حقوق و تعهدات خود باعث ایجاد آن شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن نذیری اصل، سفیر و نماینده ایران نزد سازمان های بین المللی در وین در جلسه امروز شورای حکام آژانس پیش‌نویس قطعنامه علیه را نقض آشکار قوانین آژانس دانست.

بخشی از متن سخنرانی وی به شرح زیر است:

این جلسه تحت تأثیر اقدامات بسیار تحریک آمیز و غیرسازنده برخی از کشورهایی که سابقه منفی در رعایت قوانین بین المللی و بی توجهی آنها به ارتقای صلح، امنیت، گفتگو و تعامل دارند، قرار گرفته است.

به جای تقابل  در همین راستا، این کشورها پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای منحرف کردن توجه از رفتار غیرمسئولانه خود در جاهای دیگر و نیز نادیده گرفتن واقعیت‌های موجود در زمینه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران ارائه کرده‌اند.

این پیش نویس قطعنامه چیزی نیست جز نقض آشکار اساسنامه آژانس و همچنین بی توجهی کامل به حقوق و تعهدات کشورهای عضو تحت موافقت نامه های پادمان مربوطه. 

لازم به ذکر است که این پیش نویس قطعنامه فاقد هرگونه مبنای حقوقی، فنی و سیاسی است که بر اساس آن قطعنامه ها ممکن است توجیه شوند.

این پیش نویس قطعنامه بدون توجه کافی به تعاملات جاری ایران و آژانس، از جمله سفر اخیر مدیرکل به ایران و هدف قرار دادن برجام، روابط ایران و دبیرخانه و حقوق کشورهای عضو بر اساس اسناد مربوطه ارسال شده است.  در واقع هیچ ارتباطی با پیشرفت به دست آمده در جهت رسیدگی به موضوعات باقیمانده مرتبط با برنامه هسته ای صلح آمیز ایران، همانطور که در گزارش های قبلی مدیرکل ذکر شد، ندارد.

ما قاطعانه معتقدیم که پیشنویس قطعنانه فاقد هرگونه توجیه فنی و قانونی است.

این پیش‌نویس قطعنامه نه می‌تواند توجه جامعه بین‌المللی را از قصد واقعی سه کشور اروپایی منحرف کند تا فرصت کافی به رژیم اسرائیل برای ادامه نسل‌کشی خود در غزه دهد و نه ممکن است بتواند ایران را برای تسلیم شدن فشار بیاورد، حقوق خود را دنبال کند و برنامه صلح آمیز هسته ای خود را دنبال کند.

بدون شک این پیش نویس قطعنامه به شدت بر فضای مثبت مورد نیاز برای کار برای اقدامات بیشتر، به عنوان توافق متقابل بین ایران و آژانس، تأثیر می گذارد. اکنون این برعهده E3 است که مسئولیت هر نوع عواقبی را به عهده بگیرند، زیرا ممکن است ایران بر این اساس و در انطباق کامل با حقوق و تعهدات خود باعث ایجاد آن شود.

در حالی که جمهوری اسلامی ایران در گفتار و عمل تمایل و ترجیح خود را برای تعامل سازنده نشان داده است، ما آماده ایم تا نسبت به هر موضع و اقدامی معکوس واکنش نشان دهیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->