جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

یوسف تیموری و رضا ناجی هم‌بازی «آمیتاب باچان» می‌شوند + جزئیات

  • کد خبر: ۲۳۲۶۳۵
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
یوسف تیموری و رضا ناجی هم‌بازی «آمیتاب باچان» می‌شوند + جزئیات
یوسف تیموری و رضا ناجی قرار است در فیلمی با آمیتاب باچان هم‌بازی شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم «دوست من باچان» قرار است با بازی بازیگر سریال «نون‌خ»، یوسف تیموری، رضا ناجی و چندی دیگر اتفاق بیفتد؛ بازیگرانی که قرار است در یک سکانس احتمالی با ستاره معروف هندی روبه‌رو شوند.

ساخت آثار مشترک سینمایی و تلویزیونی همیشه دغدغه بسیاری از فیلم‌سازان و مورد علاقه مخاطبان هنر هفتم بوده است. خصوصاً کار مشترک بالیوودی و ایرانی که چند بار به صورت طنز و درام اتفاق افتاده که البته کمتر از حضور بازیگران افسانه‌ای و مشهور هندی در این آثار استفاده شده است.

از آنچه در مطبوعات و نشریه‌های ژورنالیستی سینمای هند مطرح شده است، می‌توان برداشت کرد که بسیاری از بازیگران معروف بالیوود به هنرمندان شناخته‌شده ایرانی علاقه‌مندند. ساخت آثار مشترک و هم‌بازی‌شدن بازیگران ایرانی و هندی می‌تواند یادآور بسیاری از نوستالژی‌ها برای مخاطبان ایرانی باشد. همچنان که سازندگان یک فیلم جدید به‌سراغ این جذابیت رفته‌اند و قرار است داستانی با مضمون «دوست من باچان» را در قالب یک اثر مشترک ایران و هندوستان جلوی دوربین ببرند.

علیرضا خرسند به عنوان تهیه‌کننده و کارگردان این فیلم سینمایی که پیش از این، «چادر سپید» را که پاسخی به سکانس ملتهب سیلی‌زدن لیلا (ترانه علیدوستی) به پدرش (سعید پورصمیمی) در فیلم «برادران لیلا» بود، ساخته بود، این بار با یک فیلم کمدی به نام «دوست من باچان» جدیدترین اثر سینمایی خود را به همراه سیاوش قاسمی کارگردانی و تهیه خواهد کرد.

منبع: ۹ صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->