پزشکیان از نیویورک بازگشت (۵ مهر ۱۴۰۴) انفجار بمب در حومه دمشق (۵ مهر ۱۴۰۴) روحانی: سعید جلیلی با من مناظره کند + فیلم دیدار عراقچی با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل (۵ مهر ۱۴۰۴) حشد شعبی: از تهدید‌ها هراسی نداریم شیخ نعیم قاسم: راه شهید حسن نصرالله ادامه خواهد داشت | از سلاح مقاومت دست نخواهیم کشید زلنسکی: سامانه موشکی پاتریوت اسرائیل در اوکراین مستقر شده است حماس دریافت پیشنهاد جدید برای آتش‌بس در غزه را رد کرد وزارت امور خارجه: شهید نصرالله نقشی تعیین‌کننده در ارتقای اقتدار لبنان ایفا کرد محسن رضایی: پیش‌بینی اسرائیل، جنگ یک هفته‌ای بود و پیش‌بینی ما دو ماهه | نامه‌ای نوشتم که جنگ به سمت ایران می‌آید اردوغان: نتانیاهو در سازمان ملل گوش شنوایی برای دروغ‌ها و تهدیدات خود پیدا نکرد پزشکیان: به داشتن سلاح هسته‌ای متهم شویم، اجازه بازدید از مراکز هسته‌ای نمی‌دهیم عظیمی‌راد: «قرص توییت» نمایندگان، ابزار اطلاع‌رسانی و پیگیری مطالبات مردم است! ظریف: پرونده هسته ای ایران همچنان با دیپلماسی قابل حل است پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت مادر حدّاد عادل وزارت بهداشت غزه: آمار شهدا به ۶۶ هزار نفر رسید حکم بازداشت غیابی بشار اسد صادر شد ابتکار جمهوری اسلامی در تصویب طرح حفاظت از محیط زیست در برابر تحریم‌ها نماینده مجلس: ایران بزرگ قابل تهدید نیست دریادار ایرانی: اقتدار و عزت ایران اسلامی ادامه‌دار است سخنگوی وزارت دفاع: هیچ قدرتی حق دخالت در توان موشکی ایران را ندارد تکذیب ارسال سلاح از ایران به لبنان توسط لاریجانی | لزومی ندارد آمریکا خود را قیم مردم لبنان بداند + فیلم نایب رئیس مجلس: غنی‌سازی اورانیوم در کشور پُرقدرت ادامه خواهد یافت پژمان‌فر: مکانیسم ماشه، توپ صوتی اروپا بود و اثر چندانی بر ما ندارد | به فعالیت هسته‌ای غیرنظامی ادامه خواهیم داد پزشکیان: پیشنهاد غیرقابل‌قبول آمریکا را رد کردیم | بین خواسته‌های غیرمنطقی و اسنپ‌بک، دومی را برمی‌گزینیم آیت‌الله علم‌الهدی: انتخابات دروازه مردم‌سالاری دینی است | فرهنگ دفاع مقدس، رمز اقتدار انقلاب مأموریت الکس، پسر ویتکاف، در قطر چیست؟
سرخط خبرها

کشته و زخمی شدن تعدادی از نظامیان صهیونیست در عملیات القسام (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۲۹۷۲
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷
کشته و زخمی شدن تعدادی از نظامیان صهیونیست در عملیات القسام (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)
گردان‌های القسام از کشته و زخمی شدن چند نظامی صهیونیست در عملیاتی در رفح خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: مبارزان ما توانستند یک منزل بمب‌گذاری شده در اردوگاه الشابوره در شهر رفح در جنوب غزه را که نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در داخل آن کمین کرده بودند منفجر کنند. این انفجار منجر به کشته و زخمی شدن این نیرو‌ها شد. به محض رسیدن نیروی کمکی مبارزان ما اطراف این منزل را نیز با راکت منفجر کردند.

رسانه‌های عبری نیز گزارش دادند: تعدادی از نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در حادثه امنیتی در شهر رفح کشته و زخمی شدند.

به گفته منابع بالگرد‌های ارتش رژیم صهیونیستی برای خارج کردن کشته و زخمی شدگان وارد این منطقه شدند. همزمان نیز درگیری‌ها در اطراف بازار الحلال در رفح ادامه دارد.

از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر تاکنون بیش از ۶۰۰ نظامی صهیونیست کشته و هزاران تن زخمی شده‌اند و رژیم صهیونیستی با وجود کشتار‌های عظیمی که در نوار غزه به راه انداخته است هنوز به اهداف خود از این جنگ نرسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->