دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک رئیس قوه قضائیه: نمی‌شود برای کل کشور یک نسخه پیچید عراقچی در پیامی به لاریجانی تبریک گفت برگزاری یکصد و هشتمین میز خدمت مردمی در مسجد امام خمینی (ره) خیابان وحید با حضور فرماندار مشهد مقدس واکنش رئیس دفتر رئیس جمهور پیشین ایران به انتصاب لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی واکنش فرزند پزشکیان به توئیت انتقادی جلیلی در مورد مذاکرات تاکید بر لزوم آتش بس و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل ۴۱ نماینده پارلمان اروپا خواستار تعلیق روابط تجاری با رژیم کودک‌کش اسرائیل شدند پیام قدرشناسانه آیت‌الله صدیقی به رهبر معظم انقلاب حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان | یک تن شهید شد + فیلم افشا شد: نتانیاهو یک دزد هسته‌ای است سردار رادان: تحلیل دشمن در جنگ ۱۲ روزه از سر حماقت بود | از جنگ تا اربعین؛ پلیس در مسیر خدمت روسیه بر منطقه‌ای در «دنپروپتروسک» اوکراین مسلط شد نماینده مشهد و کلات در مجلس خبر داد: بازگشت «قِران» به ایران جزئیات دیدار عارف با رئیس جمهور ترکمنستان واکنش ولایتی به انتصاب لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی شهادت ۸۱ نفر در نوار غزه از صبح امروز | ۵۷ نفر از مردم براثر گرسنگی به شهادت رسیدند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الحوثی: علت اقدامات خصمانه نظام سعودی ضدیمن، موضع ما در قبال فلسطین است

  • کد خبر: ۲۳۲۹۹۷
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸
الحوثی: علت اقدامات خصمانه نظام سعودی ضدیمن، موضع ما در قبال فلسطین است
رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی علت اقدامات خصمانه نظام سعودی علیه ملت یمن را موضع ویژه مردم این کشور در خصوص مسئله فلسطین عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی اعلام کرد: نظام سعودی همان‌گونه که رسانه‌های خود را برای خدمت به دشمن اسرائیلی بسیج کرده و به حمایت مالی از آن می‌پردازد، اقداماتی خصمانه را علیه ملت یمن اتخاذ می‌کند.

الحوثی ادامه داد: نظام سعودی در پاسخ به درخواست آمریکا، اقداماتی خصمانه را در حمایت از دشمن اسرائیلی علیه ملت یمن اتخاذ کرده است؛ دلیل این موضوع موضع ویژه ملت یمن در قبال ملت فلسطین است.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: برخی با دشمن اسرائیلی همدست هستند و به صورت‌های مشخصی از آن حمایت می‌کنند. همچنین برخی سهل‌انگار و نظاره‌گر هستند تا آمریکا از آنان خشمگین نشود.

الحوثی گفت: ملت‌ها تمایل دارند که موضعی شرافتمندانه و یاری‌گر در قبال ملت فلسطین داشته باشند، اما بسیاری از سردمداران کسانی هستند که عاشق قدرت و پُست هستند.

رهبر جنبش انصارالله یمن ادامه داد: کسانی که عاشق قدرت هستند، می‌ترسند اگر موضعی مسئولانه اتخاذ کنند، با اقدام آمریکا در قبال قدرت و منصب خود مواجه شوند.

الحوثی افزود: افرادی از یمن که مزدوری را پذیرفتند آشکارا به خدمت آمریکا درآمدند و تحت فرمان عربستان سعودی و آمریکا قرار گرفتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->