مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

خداحافظی جامعه ورزش و هواداران با علی اسعدی + ویدیو

  • کد خبر: ۲۳۳۱۷۱
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
  • ۱
خداحافظی جامعه ورزش و هواداران با علی اسعدی + ویدیو
مراسم تشییع پیکر مرحوم علی اسعدی، فوتسالیست مشهدی، ظهر امروز در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم تشییع پیکر علی اسعدی فوتسالیست مشهدی، ظهر امروز با حضور خانواده این ورزشکار و جمع دوستان و هم‌بازیان این ورزشکار برگزار شد.

در این مراسم که در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار شد، چهره‌های قدیمی و حال حاضر فوتسال و فوتبال مشهد در کنار مدیران شهری و دوستان و هواداران علی اسعدی حاضر بودند.

وداع خانواده در سالن خاطره‌ساز

یکی از اتفاقات ویژه مراسم امروز حضور خانواده مرحوم اسعدی در سالن شهید بهشتی بود. مادر، همسر و خواهر علی اسعدی در حالی پا به سالن خاطره‌ساز شهر مشهد گذاشته بودند که پیش از این فقط از قاب تلویزیون هنرنمایی عزیزشان را در اینجا می‌دیدند. پدر بازیکن فقید فوتسال استان هم که از همان روز اول حادث‌شدن این عارضه در کنار فرزندش حاضر بود، برای آخرین بار چرخش پسرش را در سالن بهشتی تماشا کرد. علی این بار روی دست دوستان و عزیزانش چرخید و دلربایی کرد.

رفتن علی کمرم را شکست

پدر علی اسعدی گفت: این پسر از همه لحاظ آقا و سرآمد بود. هربار او را صدا می‌زدم یا کاری داشتم، بلافاصله انجام می‌داد. نمی‌دانم در نبود او چه باید بکنم. علی یک همسر واقعی، یک برادر مهربان و یک پسر دلسوز بود. رفتن او کمرم را شکست.

اسعدی که در فراق پسرش به‌شدت متأثر شده بود، در پایان گفت: هرچه از اخلاق و مهربانی این پسر بگویم کم است. دعا کنید خدا صبر این مصیبت را به من و مادر و خواهران و همسرش بدهد.

مجید مرتضایی: علی یکی از قوی‌ترین و بااستعدادترین فوتسالیست‌های استان بود

سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان گفت: متاسفانه هنوز هم برای ما باورکردن این ضایعه ممکن نیست و نمی‌توانیم قبول کنیم که دیگر علی عزیز را در بینمان نداریم. علی یکی از بااستعدادترین و قوی‌ترین بازیکنان این شهر بود که فقدانش ضربه بزرگی به همه ما زد.

وی در ادامه افزود: از لحاظ اخلاقی این پسر جزو بهترین‌ها بود و حضور پرشور دوستان و هم‌بازیانش در این مراسم نیز گواه بر همین مورد است. پسری خوش‌خنده و مهربان از جمع ما جدا شد.

مجید مرتضایی در پایان عنوان کرد: نمی‌شود از کار بزرگی که خانواده علی انجام دادند هم بگذریم. انصافاً پدر و خانواده علی کاری کردند که یک بار دیگر به همه نشان دهند چه قلب بزرگی دارند. اهدای اعضای بدن این جوان ورزشکار به بیماران نیازمند، باعث شد تا یاد علی برای همیشه در دل و ذهن ما باقی و زنده بماند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسن تاجی.
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
0
0
روحش شاد.یادش گرامی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->