ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سردار رادان: امنیت انتخابات در سه سطح پیگیری می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۳۳۵۴
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
سردار رادان: امنیت انتخابات در سه سطح پیگیری می‌شود
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: امنیت قبل از انتخابات شامل مراسم، تبلیغات، میتینگ‌های قانونی در دستور کار است و همچنین نیروی انتظامی رصد می‌کند که در بین نامزد‌ها و طرفداران آنها بداخلاقی رخ ندهد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان در حاشیه دومین روز از بیست و هفتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، رؤسا و مدیران فراجا اظهار داشت: امنیت انتخابات و مراسمی که به طور کلی در کشور صورت می‌گیرد، از کارویژه‌هایی است که فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی باید با تمام امکاناتش در خدمت مردم و ذینفعان باشد.

وی ادامه داد: یکی از آنها امنیت انتخابات ریاست جمهوری است که زودهنگام با شهادت آیت الله دکتر رئیسی یار مردم از جبهه خدمت انجام خواهد شد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه حوزه امنیت انتخابات در سه سطح پیگیری می‌شود، افزود: امنیت قبل از انتخابات شامل مراسم، تبلیغات، میتینگ‌های قانونی در دستور کار است و همچنین نیروی انتظامی رصد می‌کند که در بین نامزد‌ها و طرفداران آنها بداخلاقی رخ ندهد.

وی افزود: سطرح دوم حین انتخابات است یعنی زمانی که مردم به پای صندوق‌های رأی می‌روند تا نامزد موردنظرشان را انتخاب کنند؛ در این روز همه شعب، صندوق‌ها اعم از ثابت و سیار و همچنین مراکزی که از صندوق‌ها باید برای شمارش استفاده بشود، تحت کنترل و امنیت و نظارت باشند.

رادان مرحله آخر انتظامی در ماموریت انتخابات را شمارش آراء در امنیت کامل عنوان کرد تا رئیس جمهور انتخاب شود.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: از مرز تا مرکز همه همکاران پلیس اعم از مرزبانی، انتظامی، یگان‌های تکاوری و سایر مجموعه آماده هستند که امنیت کامل و در خور شأن مردم را اجرا کنند.

انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برای انتخاب نهمین رئیس جمهور، هشتم تیرماه در سراسر کشور، سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در سایر کشور‌ها برگزار می‌شود.

رشد ۳۰ درصدی کشفیات سرقت

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به برگزاری همایش سالانه پلیس گفت: در این نشست ارزیابی عملکرد بخش‌های مختلف فراجا انجام و در گام بعد اولویت‌هایی که باید امسال ادامه یابد، مرور شد.

رادان کاهش ۱۰.۵ درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی در ایام نوروز با وجود افزایش تردد را از جمله دستاورد‌های پلیس عنوان کرد.

وی با بیان اینکه با تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت و استفاده از پابند‌های الکترونیکی و افزایش گشت ها، شاهد کاهش ۲۰ درصدی سرقت و افزایش ۳۰ درصدی کشف هستیم، افزود: ادامه این مسیر در دستور کار است تا به وضعیت مطلوبی برسیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->