بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکورد شکنی بی سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی| آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

مدیران استقلال بدون سرمربی دنبال تمدید قرارداد بازیکن

  • کد خبر: ۲۳۳۳۵۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
مدیران استقلال بدون سرمربی دنبال تمدید قرارداد بازیکن
مدیران استقلال درحالی که تکلیف نیمکت این تیم را روشن نکرده‌اند به دنبال جذب بازیکنان هستند و مذاکرات خود را شروع کرده‌اند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که همچنان شایعات و ابهامات متعددی درباره آینده کاری جواد نکونام با استقلال منتشر می‌شود و خبر‌های عجیبی پیرامون این موضوع مطرح گردیده، اما گفته می‌شود مدیران باشگاه استقلال براساس لیستی که اخیرا سرمربی استقلال به آنها داده در حال جذب بازیکنان مورد نظر هستند.

درواقع مالکان باشگاه استقلال قصد دارند بازیکنان جدید را با استناد به لیست نکونام جذب کنند که این سیاست ممکن است ناشی از قطعی بودن حضورآقای سرمربی در استقلال داشته باشد.

 البته باشگاه استقلال تا به امروز هیچ واکنش رسمی به بودن یا نبودن نکونام دراین تیم نشان نداده است و انتظار است که تصمیم گیران در این باشگاه به سرعت به شایعات واکنش نشان داده ودرباره آینده کاری سرمربی فصل پیش با این تیم واکنش رسمی نشان دهند تا استقلال بیش ازاین دچار سردرگمی بناشد.

باشگاه استقلال، اما در روز‌های اخیر اقداماتی در راستای تمدید شدن قرارداد برخی بازیکنان انجام داده است. درهمین راستا باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد یک طرفه با ۴ بازیکن مکاتباتی را با سازمان لیگ انجام داده است. مهرداد محمدی، آرمین سهرابیان، ابوالفضل جلالی و محمدحسین مرادمند، نفراتی هستند که قراردادشان یکساله بوده و در لیست تمدید هستند که طبق قانون، تمدید قرارداد یک طرفه آنها با ۲۵ درصد افزایش نسبت به قرارداد قبلی انجام می‌شود.


باوجود شایعاتی که پیرامون مذاکره باشگاه استقلال با بازیکنان جدید مطرح شده این باشگاه هنوز مذاکره‌ای را با بازیکن یا بازیکنان جدید نداشته و این مساله پس از بازگشت سرمربی تیم پیگیری خواهد شد. هرچند که طی روز‌های گذشته برخی افراد در تماس با بازیکنان و ایجنت‌ها خود را نماینده باشگاه برای انجام مذاکرات معرفی کرده‌اند، اما هیچ مذاکره رسمی و تایید شده‌ای در این مورد انجام نشده است.

این طور که پیدا است مسئولان باشگاه استقلال بنای خود را روی تمدید قرارداد با بازیکنانی گذاشته‌اند که فصل پیش دراین تیم به میدان رفته‌اند و تلاش می‌کنند در قدم اول فارغ از اینکه چه کسی سرمربی است، گزینه‌های مطلوب را در تیم حفظ کنند تا احیانا از نقل وانتقالات پیش فصل عقب نمانند وبا مشکل مواجه نشوند.

باید دید نتیجه اقدامات باشگاه استقلال در این راستا چه خواهد شد وآیا مدیران آبی می‌توانند تیمی را برای فصل بعد ترتیب دهند که از لحاظ فنی بهتر از فصلی که گذشت باشد یا خیر؟! به هرحال از اردوگاه سرخ خبر می‌رسد که اسکوچیچ قرار است سرمربی این تیم شود که اگر چنین شود، استقلال باز هم درمقابل این مربی کار دشواری خواهد داشت، به این دلیل که اسکوچیچ به خوبی با قاعده مربیگری در فوتبال ایران آشنا است و لازم است که مدیران استقلال تیم بهتری را نسبت به فصل قبل ایجاد کنند.  

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->