مشارکت ۲۸۰ هزار نفر در نماز عید فطر مشهد زمان تشییع پیکر دو شهید انفجار کلانتری در مشهد اعلام شد عید فطر، جشن پرنشاط شکرگزاری رهبر انقلاب در خطبه های نماز عید فطر: ماه رمضان یک پدیده توحیدی است| پاسخ ایران به هر شرارتی ضربه متقابل و محکم است+ فیلم اللهُ اَکبَرُ وَ لِلّهِ الحَمد | روایت شهرآرانیوز از اقامه باشکوه نماز عید فطر در حرم مطهر رضوی حال و هوای ویژه حرم مطهر رضوی در آستانه عید سعید فطر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) زیباسازی حرم امام‌رضا(ع) با ۳۰ هزار بوته گل به‌مناسبت عید فطر اعلام روز عید فطر از سوی دفتر آیت‌الله سیستانی میزان زکات فطریه سال ۱۴۰۴ براساس نظر مراجع تقلید اسکان ۱۷ هزار زائر نوروزی در مساجد مشهد تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ | افزایش ظرفیت اقامت شبانه تا ۵۰ هزار نفر در صورت نیاز خداحافظی مردم روزه دار با سفره‌های افطاری ساده| ای ماه خدا دلمان برایت تنگ می‌شود برگزاری نماز عید فطر در حرم مطهر رضوی به امامت آیت‌الله علم‌الهدی از دعا تا زکات فطریه | اعمال عید فطر و حکمت‌های آن +فیلم اعلام روز عید فطر توسط دفتر آیت‌الله سیستانی عربستان فردا (یکشنبه ۱۰ فروردین) را عید فطر اعلام کرد آیا پرداخت فطریه مهمان به عهده میزبان است؟ برگزاری نماز عید سعید فطر در بیش از ۶۰۰ مسجد مشهد مقدس | مردم ساعت دقیق برگزاری نماز را از مسجد محل خود جویا شوند ویدئو | جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر در تهران اعلام شد هلال ماه شوال با چشم غیرمسلح در شامگاه یکشنبه ۱٠ فروردین ۱۴۰۴ رؤیت می‌شود
سرخط خبرها

دل‌تنگی برای تابستان‌های مشهد

  • کد خبر: ۲۳۳۳۷۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
دل‌تنگی برای تابستان‌های مشهد
این روز‌های مشهد را خیلی دوست دارم؛ توی مغازه‌ها بوی پوشال معطر کولر می‌آید و توی میوه فروشی‌ها هوریز بوی طالبی و شلیل و انبه و خربزه است.
حامد عسکری
نویسنده حامد عسکری

این روز‌های مشهد را خیلی دوست دارم؛ توی مغازه‌ها بوی پوشال معطر کولر می‌آید و توی میوه فروشی‌ها هوریز بوی طالبی و شلیل و انبه و خربزه  است. زائر‌های اطراف حرم را که رصد می‌کنی عموماً وقت خرید، یک دبه ماست دست گرفته اند چندتایی خیارسبز و نعناخشک و  چند سیر و مغز گردو و کشمش؛ تابلو است که ناهار آب دوغ خیار مفصلی دارند، این روز‌های مشهد وقتی از گرمای حرم می‌خزی در خنکای رواق و تالار‌های خنک و معطر کیفور می‌شوی، کف پاهایت که می‌نشیند روی مرمر‌های خنک حس نجیبی از ساق هایت می‌رود تا بالا و خنکا می‌نشیند به جانت.

این روز‌های مشهد آب خوری‌ها ریه هایت را از خنکای آب شاداب‌تر می‌کند و نماز که می‌خوانی مهر چسبیده به پیشانی عرق کرده ات سماجت می‌کند و وقتی از سجده بلند می‌شوی می‌افتد روی مرمر و تیریک می‌کند.

تابستان‌ها حرم موسیقی دارد، همان پیچیدن باد لای رشته‌های نورانی چلچراغ‌ها و به هم خوردنشان. این روز‌های حرم پر از بچه هاست بچه‌هایی که امتحان داده اند و مثل بره‌های بهارمست تمام صحن‌ها را روی سرشان گذاشته اند.

من این همه از مشهدتان تعریف کردم آقاجان و شما قطعا می‌فهمید که دلم برای یک مشهد تابستانی مفصل تنگ شده است.

دلم لک زده برای یک آب طالبی بی شکر بالا رفتن جلو باب الجواد بعد از یک دل سیر گریه کردن. دلم زل زدن در صبح‌های گوارای گوهرشاد را می‌خواهد بعد از نماز صبح به گنبدتان و تماشای کبوتر‌ها و بالا آمدن خورشید.

همه چیز دست شماست. ماییم و دل تنگی و عرض ارادتی از دور به محضر با جود و کرم شما. مسلمیه نزدیک است. شما هم دارید حاضر می‌شوید برای اقامه عزای جدتان. ما را صدا کنید بیاییم آنجا از شما اذن ورود به محرم را بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->