عمران و آبادانی، هم‌تراز عبادت نسخه‌ای اعلا برای مؤدب بودن ثبت‌نام سفر به عتبات ویژه عرفه ۱۴۰۴ آغاز شد | افزایش هزینه‌ها بین ۵ تا ۲۰ درصد کتاب «دینامیک به‌روز»، روایتی از طراح سازه‌های مهندسی جبهه، رونمایی می‌شود برنامه ریزی برای افزایش چشمگیر بازدید‌ها و اعزام‌ها به مناطق عملیاتی دفاع مقدس رحیم‌پور ازغدی: ایمان به وعده‌های الهی، مسیر آرامش، رشد و پیروزی در زندگی است لباسی که با عشق پوشید | خادمی امام رضا (ع) برای رئیسی یک هویت بود پیشنهاد نام‌گذاری مجتمع قضایی به نام شهید آیت‌الله رئیسی | ضرورت بازخوانی نقش دستگاه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت «سه فصل در یک برداشت»؛ روایتی تحلیلی از سیره عدالت‌محور شهید رئیسی رونمایی از مستند شهید آیت‌الله رئیسی در مشهد هم‌زمان با اولین سالگرد شهادت ایشان مدیر عالی حرم مطهر رضوی: فعالین حوزه روابط عمومی به حوزه زیارت توجه ویژه داشته باشند تولیت آستان قدس رضوی: اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد حسینیه معلی تولید فصل جدید خود را آغاز کرد | تغییرات در میز ذاکران یاد مرگ، ذکر مبارکی که رهایی‌بخش است سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود نقش توکل در سبک زندگی اسلامی | توکل؛ سدشیطان، رمز عزت انتقاد دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه به شیوه آموزش در حوزه‌ها امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شد حوزه علمیه نباید در گذشته متوقف بماند | هشدار درباره خطر تحجر و تقدس‌نمایی در برخی محافل حوزوی
سرخط خبرها

دل‌تنگی برای تابستان‌های مشهد

  • کد خبر: ۲۳۳۳۷۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
دل‌تنگی برای تابستان‌های مشهد
این روز‌های مشهد را خیلی دوست دارم؛ توی مغازه‌ها بوی پوشال معطر کولر می‌آید و توی میوه فروشی‌ها هوریز بوی طالبی و شلیل و انبه و خربزه است.
حامد عسکری
نویسنده حامد عسکری

این روز‌های مشهد را خیلی دوست دارم؛ توی مغازه‌ها بوی پوشال معطر کولر می‌آید و توی میوه فروشی‌ها هوریز بوی طالبی و شلیل و انبه و خربزه  است. زائر‌های اطراف حرم را که رصد می‌کنی عموماً وقت خرید، یک دبه ماست دست گرفته اند چندتایی خیارسبز و نعناخشک و  چند سیر و مغز گردو و کشمش؛ تابلو است که ناهار آب دوغ خیار مفصلی دارند، این روز‌های مشهد وقتی از گرمای حرم می‌خزی در خنکای رواق و تالار‌های خنک و معطر کیفور می‌شوی، کف پاهایت که می‌نشیند روی مرمر‌های خنک حس نجیبی از ساق هایت می‌رود تا بالا و خنکا می‌نشیند به جانت.

این روز‌های مشهد آب خوری‌ها ریه هایت را از خنکای آب شاداب‌تر می‌کند و نماز که می‌خوانی مهر چسبیده به پیشانی عرق کرده ات سماجت می‌کند و وقتی از سجده بلند می‌شوی می‌افتد روی مرمر و تیریک می‌کند.

تابستان‌ها حرم موسیقی دارد، همان پیچیدن باد لای رشته‌های نورانی چلچراغ‌ها و به هم خوردنشان. این روز‌های حرم پر از بچه هاست بچه‌هایی که امتحان داده اند و مثل بره‌های بهارمست تمام صحن‌ها را روی سرشان گذاشته اند.

من این همه از مشهدتان تعریف کردم آقاجان و شما قطعا می‌فهمید که دلم برای یک مشهد تابستانی مفصل تنگ شده است.

دلم لک زده برای یک آب طالبی بی شکر بالا رفتن جلو باب الجواد بعد از یک دل سیر گریه کردن. دلم زل زدن در صبح‌های گوارای گوهرشاد را می‌خواهد بعد از نماز صبح به گنبدتان و تماشای کبوتر‌ها و بالا آمدن خورشید.

همه چیز دست شماست. ماییم و دل تنگی و عرض ارادتی از دور به محضر با جود و کرم شما. مسلمیه نزدیک است. شما هم دارید حاضر می‌شوید برای اقامه عزای جدتان. ما را صدا کنید بیاییم آنجا از شما اذن ورود به محرم را بگیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->