سپاهان پیگیر وضعیت کاپیتان استقلال گارناچو، در فهرست خروج منچستریونایتد مک‌تومینای، پادشاه تازه ناپولی تاریخ و ساعت فینال جام حذفی (استقلال - ملوان) + جزئیات و محل برگزاری نتیجه بازی استقلال و صنعت نفت آبادان(۳ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| با جباری در فینال! ویدیو| خلاصه بازی استقلال و صنعت نفت آبادان(۳ خرداد ۱۴۰۴) ستاره جوان هوادار به پرسپولیس پیوست بهانه‌های واهی برای جفا به میزبانی مشهد | از تغییر کره شمالی روی نقشه تا تخریب شیک‌ترین استادیوم ایران جودوکار خراسانی طلایی شد همه‌چیز درباره لغو بازی ایران و کره‌شمالی در مشهد | از مسئله پول تا موضوع بانوان صنعت نفت بدون گل خورده در جام حذفی | کار سخت آبی‌ها برابر دفاع منسجم آبادانی‌ها پخش زنده بازی استقلال و صنعت نفت آبادان (۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نورافکن به استقلال برنمی‌گردد پزشک تیم‌های ملی کشتی: یزدانی در رقابت‌های جهانی شرکت نمی‌کند پخش زنده بازی رئال مادرید و رئال سوسیداد (۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین قهرمانی تیم ملی پاراکاراته ایران در آسیا رسول خطیبی از مدیرعاملی سایپا استعفا کرد پیشنهاد ۱۰۰ میلیون پوندی الهلال به کاپیتان منچستریونایتد واکنش استانداری خراسان رضوی به لغو بازی ایران و کره شمالی در مشهد
سرخط خبرها

تراکتور در بلاتکلیفی محض

  • کد خبر: ۲۳۳۶۵۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
تراکتور در بلاتکلیفی محض
باشگاه تراکتور علیرغم اعلام رسمی واگذاری هنوز هیچ خریداری پیدانکرده و به نظر می‌رسد زنوزی در این باشگاه ماندنی باشد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، چند سالی است که محمدرضا زنوزی باشگاه تراکتور تبریز را در اختیار دارد و در این چند سال تراکتور با تمام هزینه‌های که برایش انجام شده، نتوانسته به نتایج مطلوبی دست پیدا کند و حتی موفقیت‌های گذشته را هم تکرار نکرده است، در حقیقت امروز تراکتور چنگی به دل زنوزی نمی‌زند و درفصلی که گذشت هم تراکتور نتوانست به جای برسد و در لیگ برتر با اختلاف زیاد از صدر جدول در جایگاه چهارم قرار گرفت.

همچنین تبریزی‌ها خیلی زود جام حذفی را از دست دادند و در فاصله دو هفته تا شروع نقل و انتقالات تابستانی، باشگاه تراکتور هنوز رسما تصمیم خود برای آینده را اعلام نکرده و هواداران این تیم در بی خبری و نگرانی خاصی به سر می‌برند.

با کناره گیری غیررسمی زنوزی، مسئولیت واگذاری از باشگاه به هیئت فوتبال آذربایجان شرقی منتقل شد، اما متولی فوتبال تبریز، از این مسئولیت شانه خالی کرده و گفته که تنها پس از معرفی مشتری و در صورت رضایت تراکتور، می‌تواند مقدمات واگذاری را انجام دهد و اداره باشگاه یا فروش آن در صلاحیت هیئت فوتبال نیست.

جواد ششگلانی، رئیس هیئت فوتبال آذربایجان شرقی در این باره می‌گوید: هنوز اتفاق جدیدی برای تراکتور رخ نداده و همه چیز کما فی سابق است. درباره ماشین سازی هم شایعاتی وجود داشت، اما آنجا هم اتفاقی نیفتاده است. هنوز مشتری برای خرید تراکتور مراجعه نکرده است. تراکتور با مدیریت و مالکیت قبلی به کارش ادامه خواهد داد.»

این در حالی است که زنوزی در این باره هنوز اظهارنظری نکرده و باید دید طی روز‌های آینده چه اتفاقی برای این تیم رخ خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->