سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

افزایش ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید پانسمان‌های سوختگی

  • کد خبر: ۲۳۳۷۴۵
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
افزایش ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید پانسمان‌های سوختگی
رئیس اداره تولید و ثبت ملزومات تخصصی پزشکی سازمان غذا و دارو از افزایش ورود شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید پانسمان‌های سوختگی و کاهش واردات این محصولات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۶ میلیون بیمار در سطح کشور با زخم و عوارض آن دست و پنجه نرم می‌کنند. ترمیم سریع این عارضه بدون ایجاد سایر مشکلات از جمله عفونت، یک موضوع مهم و راهبردی است که در این راستا محصولات محدودی با پیشرفتگی بالا توسط برخی از کشور‌ها تولید شده‌اند که بیشتر با هزینه‌های بالا و محدودیت‌ها به کشور وارد می‌شوند.

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با توجه به این نیاز و با استفاده از فناوری بومی، در مسیر تولید پانسمان‌های پیشرفته‌ای گام برداشته‌اند که فرآیند درمان و ترمیم زخم را تسهیل و تسریع می‌کند.

ابوالفضل الله بخشی، درخصوص میزان تولیدات داخلی لوازم موردنیاز بیماران سوختگی، گفت: مطابق اطلاعات سامانه‌های وزارت بهداشت، میزان تولید و برچسب گذاری صورت گرفته از سوی شرکت‌های تولیدکننده، حدود ۵۵۰ هزار عدد باند سوختگی، ۸۸۸ مورد باند استریل سوختگی، بیش از ۲۱ هزار مورد پانسمان‌های سوختگی و بیش از ۶۸۵ هزار عدد گاز وازلینه سوختگی استریل است.

پانسمان‌های پزشکی با توجه به تنوع و کاربرد‌های مختلف محصولات در شاخه‌های متعدد امکان ثبت، تایید و نیز استفاده برای بیماران سوختگی را داردوی افزود: پانسمان‌های پزشکی با توجه به تنوع و کاربرد‌های مختلف محصولات در شاخه‌های متعدد امکان ثبت، تایید و نیز استفاده برای بیماران سوختگی را دارد؛ به عنوان مثال کالای پانسمان ضد باکتری یا نانو نقره و ... امکان استفاده در سوختگی را نیز دارد و در این خصوص نوع استفاده از پانسمان‌های مختلف بر اساس تجربه پزشک مشخص و تجویز می‌شود.

رئیس اداره تولید و ثبت ملزومات تخصصی پزشکی بزن اظهار کرد: با توجه به تاسیس و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان متعدد در سال‌های اخیر، ضمن کاهش وابستگی به واردات، میزان تولید این پانسمان‌ها مطابق با میزان استفاده قابل افزایش است.

الله بخشی در مورد پوشش بیمه‌ای اقلام مورداستفاده برای بیماران سوختگی، تصریح کرد: افزایش کالا‌های سبد بیمه مرتبط با شورای‌عالی بیمه و سازمان‌های بیمه گر و با لحاظ بودجه و اعتبارات این سازمان‌ها بوده و پیشنهاد و پیگیری سازمان غذا و دارو این است که با توجه به لزوم کاهش پرداخت از جیب بیماران، حداکثر حمایت‌های بیمه‌ای در این خصوص اعمال شود.

از پانسمان‌های سنتی تا تولید محصولات پانسمانی پیشرفته

یکی از چالش‌های مهمی که همیشه در مورد درمان و بهبودی انواع زخم‌ها وجود داشته است، مسئله کند و زمان‌بر بودن روند ترمیم زخم و مقابله با عفونت‌های باکتریایی مختلف است. در چنین شرایطی رسیدن به اهدافی از جمله سرعت در روند ترمیم زخم، جلوگیری از نفوذ باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا، پیشگیری از عوارض و مشکلات بعدی از قبیل ایجاد اسکار، یکی از اساسی‌ترین نیاز‌های بیمارانی است که با زخم‌های مختلف مواجه هستند.

انجام پانسمان‌های سنتی یا پانسمان‌های خشک از اولین راهکار‌های انجام شده در هنگام مواجه با یک زخم بوده است. اما به‌مرور زمان و با پیشرفت دانش متخصصین مشخص شده است که اگر رطوبت زخم در حد تعادل نگه‌داشته شود، نه تنها باعث کندی درمان زخم نمی‌شود بلکه علاوه بر تسریع روند بهبودی زخم، از ایجاد اسکار نیز جلوگیری می‌کند.

وجود اثرات مفید ترمیمی و ضد میکروبی نانوکریستال‌های نقره و طلا و استفاده از کلاژن که یک زیست ماده طبیعی است، در سرعت و کیفیت بهبود زخم اثبات شده است.

امروزه با پیشرفت‌هایی که در دانش پزشکی و علوم دیگر مانند نانوفناوری به وجود آمده است، طراحی و ساخت انواع پانسمان‌های نوین و پیشرفته التیام زخم، به یکی از اولویت‌های اصلی شرکت‌های بین‌المللی مطرح در زمینه تولید محصولات سلامتی شده است. در این مسیر شرکت‌های دانش بنیان همگام با برترین و به‌روزترین دانش و تکنولوژی جهانی قدم در این عرصه نهاده تا بتوانند به معتبرترین شرکت تولیدکننده این پانسمان‌ها و محصولات در ایران و خاورمیانه تبدیل شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->