کارگردان سریال تاسیان ممنوع التصویر شد؟ فیلم جان ویک ۵ در راه سینما اصغر فرهادی در کنار بابک کریمی + عکس انیمیشن کوتاه وزن مقدس در راه سوئیس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ آغاز اکران آنلاین فیلم ساعت ۶ صبح مهران مدیری انتشار کتاب‌های تاریخی «زمان تاریخی»، «ایران و عصر روشنگری» و «دولت‌های ترک_ایرانی» تقدیر از نیکولا کاگلان در جشنواره کن انتشار انیمیشن شیر شاه با گویندگی هوتن شکیبا آخرین وضعیت آرش علی‌پور، بازیگر جوانی که دچار سکته مغزی شد درگذشت کبری حسن‌زاده اصفهانی، بازیگر فیلم‌های سینمایی «مرهم» و «کلاس هنرپیشگی» دوبله سریال جنایی پریش برای پخش از تلویزیون پاسخ صدا و سیما درباره سانسور سریال بزنگاه هانس زیمر: حذف موسیقی «تلماسه» از اسکار یک قانون احمقانه بود درگذشت خواننده کره‌ای در ۴۳ سالگی| پلیس درخواست کالبدشکافی داد بحران در ادبیات ایران| تیراژ ۵۰ نسخه‌ای کتاب‌ها و سرخوردگی نویسندگان مراسم سومین سالگرد درگذشت زنده‌یاد «سید محسن مصطفی‌زاده» در مشهد برگزار شد فلسطینی‌ها از مستند برنده اسکار انتقاد کردند درگذشت بازیگر «هری پاتر» و «دکتر هو»
سرخط خبرها

سقوط «ایان مک‌کلن» از صحنه نمایش

  • کد خبر: ۲۳۴۲۹۳
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
سقوط «ایان مک‌کلن» از صحنه نمایش
ایان‌ مک‌کلن پس از سقوط از صحنه نمایش در حین اجرا در «وست اند» لندن، در بیمارستان بستری شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایان مک‌کلن بازیگر بریتانیایی در حین اجرای نمایش «پادشاهان بازیکن» در تئاتر نوئل کوارد در «وست اند» لندن از صحنه سقوط کرد و در بیمارستان بستری شد.

این بازیگر در حال بازی صحنه نبرد بود که تعادل خود را از دست داد و سقوط کرد. بلافاصله تماشاگران از سالن خارج شدند و نمایش لغو شد.

در بیانیه تئاتر گفته شده این بازیگر ۸۵ ساله روحیه خوبی دارد و به سرعت و به طور کامل حالش خوب می‌شود.

اجرای سه شنبه ۱۸ ژوئن هم لغو شده تا این بازیگر بتواند استراحت کند.

مک‌کلن نقش جان فالستاف را در «پادشاهان بازیکن» که اقتباسی از «هنری چهارم، قسمت‌های اول و دوم» ویلیام شکسپیر است، بازی می‌کند. این نمایش در ماه آوریل شروع شد تا به مدت ۱۲ هفته روی صحنه باشد.

در این نمایش مک کلن پس از دور زدن صحنه مبارزه با ۲ شخصیت دیگر، از جلوی صحنه پایین افتاد. یکی از حضار این حادثه را «بسیار تکان‌دهنده» خواند و افزود: تا آنجا که من دیدم، او هوشیار بود، زیرا درخواست کمک می‌کرد.

چارلی جانسون روزنامه‌نگار ساکن لندن که در این نمایش حضور داشت، نوشت: فقط شاهد بودم که ایان مک‌کلان پس از سقوط از صحنه در تئاتر نوئل کوارد به شدت مجروح شد. صدای فریاد وی از شدت درد شنیده می‌شد و ماموران فوری به کمک او شتافتند. نمایش هم لغو شد.

مک‌کلن از هنرپیشه‌های شکسپیری است و نقش‌هایی از جمله مکبث، شاه لیر، ریچارد دوم، کوریولانوس، یاگو و ریچارد سوم را در کارنامه دارد. او همچنین امسال در یک فیلم اقتباسی از کارگردان شان ماتیاس نقش هملت را بازی کرد.

ایان مک‌کلن بازیگر نقش گندالف در سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» پیتر جکسون و همچنین مگنتو در فیلم‌های «مردان ایکس» است.

وی سال ۲۰۱۸ هم بازی در «شاه لیر» را پس از آسیب دیدگی از ناحیه پا لغو کرد؛ چون در حالی که می‌دوید تا به قطار برسد افتاده بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->