فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بادامکی: مذاکرات با ماتزاری به بن بست رسید + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۵۰۳۴
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
بادامکی: مذاکرات با ماتزاری به بن بست رسید + فیلم
معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس دلیل ایجاد توقف در روند مذاکره با سرمربی سابق ناپولی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که گفته می‌شد باشگاه پرسپولیس در آستانه توافق با والتر ماتزاری قرار دارد، اما روند مذاکرات طرفین به بن‌بست خورد و ایجاد مشکلاتی در روند این انتقال کاری کرد تا او احتمالا تصمیم به عدم حضور در ایران بگیرد.

حسین بادامکی، معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس، در خصوص اینکه رسانه‌ای شدن بحث حضور ماتزاری در این تیم موجب عدم انتقال او تا این لحظه شده، عنوان کرد: اینطور که ما با طرف ایتالیایی صحبت کردیم، چنین اتفاقی افتاده است. باشگاه تا جایی که توانست، سعی کرد این مسئله را مخفی نگه دارد ولی روزی که رسانه‌های خارجی این انتقال را مطرح کردند، یک مقدار کارمان به مشکل خورد و پیچیده شد و درخواست‌های ایشان عوض شد و الان در حال مذاکره هستیم.

معاون باشگاه پرسپولیس که در مقابل ساختمان این باشگاه پاسخگوی خبرنگاران بود، ابراز کرد: پرونده ماتزاری بسته نشده و در حال مذاکره هستیم ولی دو، سه گزینه خیلی خوب دیگر هم داریم که در حال مذاکره هستیم.

بادامکی یادآور شد: فصل نقل و انتقالات است و افراد گزینه‌های زیادی را برای مربیگری معرفی کرده و اسامی بزرگی را مطرح می‌کنند که اصلا امکان آمدن به ایران را ندارند و به این کشور نمی‌آیند. نمی‌دانم برای بازارگرمی یا چه چیزی می‌گویند ولی عملا آن اسامی به حضور در ایران فکر هم نمی‌کنند که این مسائل کار را سخت می‌کنند.

او تاکید کرد: سعی داریم گزینه‌هایی که پیشنهاد می‌شود را با مطالعه بیشتر انتخاب کنیم. چند گزینه خیلی خوب داریم و باید دید با کدام به توافق می‌رسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->