به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن اکبری با بیان اینکه بخشی از کارهای جاده میامی - سبزوار مانند نورپردازی، کاهش سرعت، نشانها، اطلاعرسانی و هشدارها را وزارت راه و شهرسازی انجام داده است، اظهار کرد: مساله فنسکشی است که سال قبل قرار بود ۲۰ میلیارد تومان برای این کار اختصاص دهند اما به رغم پیگیریهای مکرری که داشتیم در فرایندهای اداری ماند. یک مرحله قرار بود اعتبار به استانها داده شود که مسئولان استان گفتند شهرستان مربوطه چنین ظرفیتی ندارد و قرار شد پول را به صورت ملی به ما بدهند که بیان کردند فرایندهای آن تعریف نشده است.
وی افزود: امسال کار را با جدیت دنبال کردیم و در جلسهای که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، رئیس گروه زیربنایی کمیته زیربنایی و آب سازمان برنامه پای کار آمد و بسیار جدی از ما حمایت کرد بعد از آن با مجموعه وزارت راه رایزنی کرد و مکاتبهاش هم از طرف سازمان برنامه با وزارت راه انجام شد تا امسال در مجموع ۵۰ میلیارد تومان در اختیار سازمان محیط زیست قرار گیرد یا راسا فنسکشی توسط وزارت راه انجام شود.
اکبری ادامه داد: بعد از آن کارها را با جدیت بیشتری دنبال کردیم و مکاتبات و پیگیریهایی با وزارت راه و شهرسازی داشتیم البته مجموعه وزارت راه تا حدودی نگران نحوه اجرا و نگهداری بعد از آن بود که مکاتبات لازم را انجام دادیم و اعلام کردیم که تمام مسائل با خودمان است فقط هزینه اولیه ایجاد و فنسکشی را به ما بدهند، بنابراین خیلی خوشبین هستیم که با این مکاتبات و ورودی که سازمان برنامه به موضوع داشته این ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یابد و هرچه زودتر حداقل بخشی از کار اجرا شود.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص آخرین سرشماری یوزها گفت: اکنون در مرحله دوربینگذاری برای شمارش یوزها هستیم. به نظر میرسد یک ماه تا ۴۰ روز آینده دوربین گذاریهای فصل بهار به پایان برسد، آن زمان آمار دقیقتری از جمعیت یوزها اعلام خواهد شد، در غیر این صورت آمار جدیدی امسال نداریم، اما همانطور که بارها اعلام شد جمعیت یوزها از ۲۰ قلاده بیشتر نیست.
وی اضافه کرد: تاکنون ۶۰ دوربین در منطقه نصب شده و مدت زمانی که باید مورد رصد قرار بگیرند به پایان نرسیده، یعنی اکنون حدود یک ماه از دوربینگذاری گذشته که باید بیشتر از این زمان باشد، بنابراین منتظر پایان وقت آن هستیم تا آخرین آمار جمعیت یوزها را اعلام کنیم.
منبع: ایرنا