علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد
سرخط خبرها

برای عبور از بحران کرونا همچنان نیازمند همراهی مردم هستیم/کرونا نباید باعث رکود اقتصادی در استان شود

  • کد خبر: ۲۳۵۳۳
  • ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
برای عبور از بحران کرونا همچنان نیازمند همراهی مردم هستیم/کرونا نباید باعث رکود اقتصادی در استان شود
استاندار خراسان رضوی گفت: درست است که درگیر مقابله با بیماری کرونا هستیم، اما این ویروس نباید باعث رکود اقتصادی استان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه مدیران ستادی استانداری که در سالن جلسات شهید باهنر برگزار شد، با اشاره به همزمانی شیوع ویروس کرونا با تعطیلات نوروز امسال اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند و در قرآن کریم هم به صراحت اشاره شده، این گونه مسائل، آزمایشی برای بشریت و مژده‌ای برای صابران است.

 

وی افزود: به رغم تحریم‌های اقتصادی و مشکلات ناشی از آن، با همت بخش های مختلف اجرایی و همراهی مردم، مدیریت نسبتا خوبی در حوزه مقابله با ویروس کرونا صورت گرفته است و این امر نشان می‌دهد توان بخش سلامت و بهداشت کشور در سطح خوبی قرار دارد.

 

استاندار خراسان رضوی با اشاره به شرایط استان در حوزه مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: امیدواریم در روزهای آینده موج جدیدی از شیوع این ویروس را شاهد نباشیم اما باید توجه داشت که برای عبور از این بحران، همچنان نیازمند همراهی مردم هستیم.

 

وی با اشاره به آثار زیان بار شیوع ویروس کرونا در اقتصاد جهان و به تبع آن ایران افزود: این ویروس خساراتی به اقتصاد ایران وارد کرده و همچنین 31 رشته شغلی در کشور را تحت الشعاع خود قرار داده است.

 

استاندار خراسان رضوی در ادامه سخنان خود به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «جهش تولید» اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از اقتصاد خراسان رضوی مربوط به بخش خصوصی است بنابراین ضرورت دارد که برای تحقق جهش تولید، بروکراسی اداری حذف و فرآیند اخذ مجوزهای کسب و کار و واحدهای تولیدی تسهیل شود.

 

رزم‌حسینی با بیان اینکه همه ارکان حاکمیت در خراسان رضوی همدل هستند، تاکید کرد: درست است که درگیر مقابله با بیماری کرونا هستیم اما این ویروس نباید باعث رکود اقتصادی استان شود.

 

وی خاطرنشان کرد: با همراهی ارکان حاکمیت در خراسان رضوی برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه «جهش تولید»، رشد اقتصادی و مردمی کردن اقتصاد، هر اقدامی که بتوانیم انجام خواهیم داد.

 

استاندار خراسان رضوی در بخش پایانی سخنان خود، با قدردانی از تلاش‌های انجام گرفته در زمینه توسعه فناوری اطلاعات و بهره‌گیری از سیستم‌های هوشمند برای خدمت رسانی به مردم خاطرنشان کرد: با توجه به بسترهای فراهم شده، برگزاری جلسات با مدیران اجرایی استان به صورت ویدئو کنفرانس در دستور کار قرار گیرد.

 

رزم حسینی به معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی هم ماموریت داد که با توجه به آغاز فعالیت ادارات و در راستای اقدامات پیشگیرانه، زمینه عدم حضور کارمندان دارای علائم مشکوک به بیماری کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی را فراهم کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->