استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

نحوه برگزاری مناظره چهارم تغییر کرد (۴ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۵۳۸۸
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۷
نحوه برگزاری مناظره چهارم تغییر کرد (۴ تیر ۱۴۰۳)
دبیر ستاد انتخابات صداوسیما از تغییر در نحوه مناظره چهارم خبر داد و گفت: وزیر سابق کشاورزی و وزیر اسبق راه و شهرسازی دو مقام سابقی بودند که درخواستشان در کمیسیون، بررسی و پذیرفته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصالح مفتاح اشاره کرد: کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری به دو مقام سابق فرصت داد به مطالبی که درباره آن‌ها در مناظره‌ها مطرح شده است، پاسخ دهند.

وی افزود: وزیر سابق کشاورزی و وزیر اسبق راه و شهرسازی دو مقام سابقی بودند که درخواستشان در کمیسیون، بررسی و پذیرفته شد. اگر فیلم‌هایشان به دست ما برسد و مورد بازبینی و تأیید کمیسیون قرار بگیرد، بعد از مناظره پخش خواهد شد.

مفتاح همچنین از ادامه بررسی نامه دو رئیس‌جمهور سابق گفت که اگر مستنداتی درباره موارد توهین، نشر اکاذیب و... ارائه کنند، بنابر ماده ۶۴ قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، این فرصت احقاق حق در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت.

دبیر ستاد انتخابات صداوسیما با اشاره به تغییر در مناظره چهارم تأکید کرد: مناظره امشب (۴ تیر ۱۴۰۳)، به‌سبب فاصله کوتاهی که با برگزاری مناظره پایانی (۵ تیر) پیدا می‌کند، احتمالاً زودتر به پایان برسد؛ یعنی پرسش کارشناسان از سه‌بخش به دوبخش تبدیل می‌شود و هر نامزد به‌جای ۴ دقیقه فرصت پاسخگویی، ۵ دقیقه فرصت پاسخگویی خواهد داشت. همچنین زمان استراحت چنددقیقه‌ای در جریان مناظره هم حذف شد؛ بنابراین مناظره امشب (۴ تیر)، ساعت ۲۰ آغاز می‌شود و احتمالاً به سه ساعت برسد تا مناظره پایانی، ساعت ۱۲:۳۰ ظهر پنجم تیر روی آنتن برود.

دبیر ستاد انتخابات صداوسیما به عدالت رسانه‌ای در پخش سخنرانی‌ها و فعالیت‌های میدانی نامزد‌های ریاست‌جمهوری در شبکه خبر۲ برخلاف صحبت برخی سایت‌های خبری که اعلام کردند فقط سخنرانی یک نامزد روی آنتن رفته است، اشاره کرد.

وی با اعلام آمار پخش‌زنده برنامه‌های میدانی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری، خاطرنشان کرد: مجموع مدت پخش‌زنده برنامه‌های میدانی نامزد‌ها تا عصر روز یکشنبه (۳ تیر ۱۴۰۳) از قاب شبکه خبر۲ تا ساعت ۲۰ به این صورت است که مسعود پزشکیان ۴ ساعت و ۵۳ دقیقه، علیرضا زاکانی ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه، سعید جلیلی ۲ ساعت و ۴ دقیقه، محمدباقر قالیباف ۱ ساعت و ۱۶ دقیقه، مصطفی پورمحمدی ۵۷ دقیقه و سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی ۲۸ دقیقه.

دبیر ستاد انتخابات صداوسیما همچنین تصریح کرد: هیچ بخشی از مستند شب گذشته آقای زاکانی حذف نشده است. فقط مشکل کوتاهی در بخش فنی پیش آمده بود که با اندکی توقف ادامه مستند پخش شده است. این نکته را بار‌ها از ستاد‌های نامزد‌های انتخاباتی درخواست کردیم بنابر زمان اعلام‌شده، مستندهایشان را به دست ما برسانند تا هر نوع مشکلی فنی برطرف شود تا با بازبینی در زمان اعلام‌شده، روی آنتن برود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->