رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند یورش بیش از ۲۰۰ صهیونیست به مسجد الاقصی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سفر یک‌روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟ اعتراف نیروی دریایی آمریکا: سقوط یک فروند اف-۱۸ در دریای سرخ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم خواهد بود رئیس شاباک استعفا کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز مدعی پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکای اروپا شد شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان مسئول پیگیری فشار‌ها بر کشور‌های ناظر بر توافق آتش بس است منبع صهیونیستی مدعی اعلام زمان پایان جنگ غزه شد توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تأثیر حریق بندر شهید رجایی، خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است
سرخط خبرها

کسب‌وکار‌های متضرر مشخص شد/دولت حمایت می‌کند

  • کد خبر: ۲۳۵۴۰
  • ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۶
کسب‌وکار‌های متضرر مشخص شد/دولت حمایت می‌کند
کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی ناشی از شیوع کرونا مجموع اقدامات عملیاتی در خصوص حمایت از کسب‌وکار‌های متضرر در پی شیوع بیماری مذکور را پس از تایید ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا و ابلاغ توسط رییس جمهور را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا ضمن اشاره به ۱۰ رشته فعالیت مورد تایید برای حمایت ویژه، به دو اقدام مهم حمایتی دیگر در این راستا اشاره کرد.

 

در این راستا، با هدف تمرکز حمایت‌ها بر کسب و کارهای آسیب دیده، مجموعه فعالیت‌ها و کسب‌وکارهایی که بیشترین آسیب را در اثر شیوع بیماری کرونا متحمل شده‌ یا می‌شوند به شرح ذیل تعیین شده است.

 

لازم به ذکر است حمایت‌های پیش‌بینی شده دولت برای کاهش اثرات اقتصادی شیوع بیماری کرونا معطوف به بخش‌های غیر دولتی به ویژه بخش خصوصی بوده و انتخاب این رشته فعالیت‌ها متناسب با شرایط بیماری و وضعیت آتی اقتصادی کشور، قابل بازنگری، کاهش یا افزایش است.

 

این رشته فعالیت‌ها عبارتند از:

 

- مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوان‌ها، بوفه‌ها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها (و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت)

- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمانها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان-پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی و خدماتی بین راهی (و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)

- حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوائی، جاده‌ای، ریلی و دریایی (و موارد مرتبط به تشخیص وزارت راه و شهرسازی)

- دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی

- تولید و توزیع پوشاک

- تولید و توزیع کیف و کفش

- مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه

- مراکز، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی

- مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای (و موارد مرتبط به تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)

- مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی

بر اساس این اطلاعیه، از آنجاکه بیماری کرونا اثرات قابل توجهی بر وضعیت اقتصادی و توان پرداخت صاحبان کسب و کار گذاشته است و به منظور حمایت از کسب و کارهای اقتصادی و با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، ستاد ملی مقابله با کرونا مجموعه حمایتهای مالیاتی مورد نیاز را تایید کرد که توسط رییس جمهور جهت اجرا ابلاغ شد.

 

در این ابلاغیه، پرداخت‌های مالیاتی و همچنین سررسید بدهی‌های مالیاتی گذشته مربوط به اواخر سال ۱۳۹۸ و اوایل سال ۱۳۹۹ به تعویق افتاده است.

 

جزئیات این تصمیم‌ها و حمایت‌ها توسط سازمان امور مالیاتی اعلام خواهد شد. همچنین به منظور تشویق خیرین در تامین تجهیزات و ملزومات مورد نیاز مقابله با ویروس کرونا در دوره چهار ماهه ذیل، با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ رییس جمهور، کمک‌های نقدی و غیرنقدی اشخاص حقیقی و حقوقی در اسفندماه ۱۳۹۸ و سه ماهه اول سال ۱۳۹۹ که جهت تأمین لوازم و تجهیزات مصرفی مورد نیاز تمام بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی و تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی و نیروهای مسلح و سایر مراکز درمانی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهت مبارزه با ویروس کرونا که مورد تایید وزارت مذکور قرار گیرد به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی در سالِ پرداخت محسوب می‌شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->