شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

سفیر آمریکا: زمان آتش بس در غزه و پایان ناسازگاری حماس فرا رسیده است

  • کد خبر: ۲۳۵۶۳۱
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۱
سفیر آمریکا: زمان آتش بس در غزه و پایان ناسازگاری حماس فرا رسیده است
عضو دولت جو بایدن و سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت: زمان آتش بس در غزه و پایان دادن به ناسازگاری حماس فرا رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه گفت: چند هفته پیش، شورای امنیت قطعنامه ۲۷۳۵ را تصویب کرد که در آن از حماس می‌خواست توافق پیشنهادی اسرائیل را بپذیرد و از همه طرف‌ها خواسته بود تا سه مرحله آن توافق را اجرا کنند.

عضو دولت جو بایدن ادعا کرد: متأسفانه، حماس از فراخوان های این شورا طفره رفته و صداهای سراسر جامعه بین المللی را نادیده گرفته است. در واقع، حماس به جای پذیرش این توافق، شروط بیشتری را اضافه کرده است.

گرینفیلد بدون اشاره به حمایت های نظامی آمریکا از اسرائیل گفت: مردم هر روز در حال عذاب هستند. کودکان، زنان و مردان فلسطینی هر روز رنج می برند. از دیدگاه ما، زمان پایان دادن به ناسازگاری حماس، آغاز آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها فرا رسیده است.

سفیر آمریکا در سازمان ملل ادامه داد: اطلاعات نشان می دهند که سال گذشت، از زمان آغاز جمع‌آوری داده‌های سازمان ملل در سال ۲۰۰۵، بیشترین تعداد فلسطینی‌هایی که در کرانه باختری کشته شده اند.

او گفت: ما از افزایش قابل توجه خشونت های مرگبار علیه غیرنظامیان فلسطینی توسط شهرک نشینان در کرانه باختری نگران هستیم و آن را به شدیدترین وجه محکوم می کنیم.

گرینفیلد اضافه کرد: ما از اسرائیل می خواهیم که با هماهنگی مقامات فلسطینی از این حملات جلوگیری کند. ما موضع خود را تکرار می‌کنیم که پیشروی شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری مانعی برای دستیابی به راه‌ کار دو کشوری است.

سفیر آمریکا افزود: علاوه بر این، ما تکرار می‌کنیم که برنامه حمایت اسرائیل از توسعه شهرک‌ها با قوانین بین‌المللی مغایرت دارد و تنها به تضعیف امنیت اسرائیل کمک می‌کند.

این دیپلمات آمریکایی همچنین گفت: علاوه بر این، ما عمیقاً نگران خشونت‌های شهرک نشینان افراطی در کرانه باختری هستیم.

گرینفیلد در ادامه درباره تشکیلات خودگردان فلسطین تصریح کرد: همچنین ضروری است که تشکیلات خودگردان فلسطین منابع مورد نیاز خود را برای پرداخت حقوق نیروهای امنیتی و به طور گسترده تر، برای حکومت مؤثر داشته باشد.

او همچنین تاکید کرد: دولت آمریکا به تعامل با دولت اسرائیل ادامه خواهد داد تا درآمدهای کامل تشکیلات خودگردان فلسطین از ترخیص کالا آزاد شود، کاری که کابینه اسرائیل از ۵ آوریل انجام نداده است.

سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت: همچنین ضروری است که تشکیلات خودگردان فلسطین برای اصلاح خود تلاش کند و این کار را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->