انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته

  • کد خبر: ۲۳۵۷۱۶
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته
مدیرکل زندان‌های استان تهران گفت: طی سه ماه گذشته، نیکوکاران و خیرین با واریز وجوهات نقدی به حساب ستاد دیه، بدهی ۱۶۹ نفر مرد و ۱۰ نفر زندانی زن نیازمند جرایم غیر عمد که فاقد سوابق کیفری بودند را پرداخت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حشمت‌الله حیات‌الغیب با اعلام این خبر اظهار کرد: این امر با پیگیری و تلاش مددکاران نمایندگی ستاد دیه استان و مساعدت مراجع قضایی در زمینه قبولی اعسار و کمک خیرین تحقق یافته و همگی این افراد، نیازمند و واجد شرایط بودند.

وی بیان کرد: یکی از نقاط قوّت اخلاق اسلامی توجه به انسان‌ها، حس همکاری، نیکوکاری و خدمت‌رسانی به مردم است که در جلوه‌های مختلف به وجود می‌آید. یکی از شاخصه‌های ارتباط یک انسان مسلمان در کنار ارتباط با خالق و ارتباط با خویش، ارتباط با محیط و انسان‌ها بوده که یکی از راه‌های آن خدمت به خلق و اهتمام به این امر است.

عضو هیئت امنای نمایندگی ستاد دیه استان تهران گفت: از این تعداد زندانیانی که از ابتدای سال تاکنون آزاد شده‌اند، ۱۴۴ نفر بدهکار و مابقی جرایم مربوط به حوادث کارگاهی، نفقه و مهریه بودند.

مدیرکل زندان‌های استان تهران با اشاره به لزوم تلاش برای آزادی زندانیان نیازمندی که مرتکب جرایم غیر عمد شده‌اند، تصریح کرد: زندانی بودن سرپرست خانواده تنها وضعیت زندگی خود آن فرد را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد، بلکه ممکن است آسیب‌های اجتماعی، روحی و اقتصادی نیز گریبانگیر خانواده‌اش شود.

وی ادامه داد: کل بدهی این افراد در مجموع قریب به ۳۳۰ میلیارد تومان بوده که بخشی از طریق گذشت شکات، بخشی با قبولی اعسار، بخشی توسط خانواده‌هایشان و مابقی با کمک نیکوکاران ستاد دیه فراهم شده، شکات نیز با گذشت بخشی از طلب خود، وارد میدان بخشش شده‌اند.

حیات‌الغیب با تقدیر از نیکوکارانی که در هر لحظه به کمک زندانیان نیازمند می‌شتابند، خاطرنشان کرد: نیکوکاران در مناسبت‌های مختلف مذهبی و ملی بیش از ایام دیگر حاضر بوده‌اند که امید است روند امر خداپسندانه دستگیری زندانیان نیازمند سرعت یابد و هیچ زندانی به خاطر بدهی یا حوادث غیرعمدی مثل تصادف، دیه یا حوادث کار در زندان نماند.

خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۷۵۹۱۶ در این امر خیر سهیم باشند. همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، اعرابی ۵، پلاک ۱۹، طبقه اول، شماره تلفن ۸۸۸۶۱۹۹۲ با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند. گزارش کامل هرگونه کمک خیرین و نیکوکاران نیز از طریق نمایندگی ستاد دیه استان تهران به آنان اعلام خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->