شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان
سرخط خبرها

نرخ مراکز اقامتی خراسان‌رضوی به صورت گسترده اطلاع‌رسانی شود

  • کد خبر: ۲۳۵۸۷۸
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
نرخ مراکز اقامتی خراسان‌رضوی به صورت گسترده اطلاع‌رسانی شود
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان‌رضوی بر ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده نرخ مراکز اقامتی استان تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان‌رضوی اظهار کرد: با توجه به اینکه نظارت و کنترل کیفیت خدمات و قیمت‌ها همچنان در اولویت قرار دارد، نرخ ارائه خدمات در مراکز اقامتی به صورت گسترده اطلاع‌رسانی شود.

وی با بیان اینکه همچنان نظارت و کنترل خدمات و قیمت‌ها در اولویت قرار دارد، افزود: با توجه به اهمیت رضایت‌مندی زائران در جاده‌های استان، بررسی و سازمان‌دهی مناسب خدمت‌رسانی در جاده‌ها انجام شود و نظارت‌ها در این حوزه هم‌افزا و هدفمند صورت گیرد.

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان‌رضوی اظهار کرد: ظرفیت‌هایی ازجمله دهیاری‌ها و شورا‌های اسلامی روستا‌ها و شهر‌های در مسیر نیز برای خدمت‌رسانی به زائران در مسیر جاده‌های استان به کار گرفته شوند.

گنابادی‌نژاد با اشاره به برخی چالش‌ها در بخش تامین کالا و ارزاق عمومی به ویژه آرد و نان گفت: متناسب با نیاز هر مناسبت ازجمله اربعین و دهه آخر صفر به صورت جداگانه برنامه‌ریزی و اقدام شود.

او با بیان اینکه ترافیک یکی از مهم‌ترین مسئله‌های زائران است، افزود: ترافیک نیازمند برنامه‌ریزی دقیق است؛ چراکه در برخی مواقع، برنامه‌ای وجود ندارد و مسیر بدون اطلاع‌رسانی قبلی مسدود و زائران و مردم سرگردان می‌شوند.

گنابادی‌نژاد تصریح کرد: این مسئله زائران را باید صداوسیما پیگیری کند تا برای رفع این چالش اقدام شود.

او با اشاره به مشکلاتی که در حوزه راهنمایان زائر وجود دارد، گفت: برخی اوقات پایگاه راهنمای زائر تعطیل است یا ساعت حضور راهنمایان کامل نیست و در برخی از پایگاه‌ها نیز راهنمایان زائر اطلاعات کافی و کاملی برای راهنمایی‌کردن زائران ندارند؛ بنابراین باید برای راهنمایی درست و دقیق زائران آموزش ببینند.

این مقام استانداری به اسکان رایگان شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رئیس‌جمهور شهید اشاره کرد و افزود: اسکان رایگان و داوطلبانه در مراکز اقامتی مشهد اقدامی ارزشمند بود که باید صداوسیما در این زمینه اطلاع‌رسانی لازم را داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->