آغاز تولید سریال «موسی کلیم‌الله» ابراهیم حاتمی کیا فصل جدید برنامه «عصر خانواده» در شبکه دو + زمان پخش فرصتی ازدست رفته در سوگ محرم | نگاهی به مجموعه مناسبتی «جایی برای همه» در دل هر هنر می‌توان اسرار خدا را یافت | گفت‌و‌گو با رضا فردوسی، هنرمند پیشکسوت اهل خراسان پست عجیب «صابر ابر» برای سریال تاسیان + عکس آموزش داستان نویسی | شکوه شفق‌های قطبی جاسوسی که اعتماد همه را جلب می کرد | مروری بر کتاب «یک جاسوس در میان دوستان» پخش ۴ نمایش جدید در رادیونمایش ورود «ریسه» به بازار اسباب‌بازی | محصولی نو از کانون پرورش فکری راهیابی ۴۲ رمان و داستان کوتاه به فهرست بلند جایزه «مهرگان ادب» خبرهایی از ساخت سری جدید سریال «پایتخت» «کلوزآپ» و «باد ما را خواهد برد» در جشنواره افق‌های جدید لهستان فناوری اطلاعات؛ شریان حیاتی روابط عمومی در عصر تحول دیجیتال یعقوب صباحی، بازیگر باسابقه تلویزیون و تئاتر به کما رفت + علت دوبله فیلم «سرآغاز» برای پخش از تلویزیون + خلاصه داستان «میراث باد» اثر فیلم‌ساز مشهدی، بهترین فیلم انسان‌شناسی جشنواره ایتالیایی شد انتشار رایگان قطعات موسیقی «هشت سال و این روزها» بازدید جمعی از سفیران کشور‌ها از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پرطرفدارترین بازیگران ایرانی در اینستاگرام
سرخط خبرها

برادران «فرار از زندان» با سریال «بازگرداندن» روی آنتن

  • کد خبر: ۲۳۵۸۹۱
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
برادران «فرار از زندان» با سریال «بازگرداندن» روی آنتن
دومینیک پرسل و ونتورث میلر که در سریال «فرار از زندان» نقش دو برادر را ایفا می‌کردند بار دیگر در سریال «بازگرداندن» در کنار هم قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دومینیک پرسل و ونتورث میلر که نقش ۲ برادر را در سریال «فرار از زندان» نقش آفرینی کرده بودند، بار دیگر در درام «بازگرداندن» که با موضوع گروگان‌ها است، همبازی شده اند. یونیورسال تلویزیون در حال ساخت این سریال است و اسکات روزنبام آن را نوشته و تهیه می‌کند. 

ورایتی نوشت که این سریال از زندگی یک افسر اطلاعاتی مخفی واقعی که هنوز هم در این زمینه فعالیت می‌کند، الهام گرفته شده است. این افسر یک تیم بسیار ماهر دارد که عوامل عملیاتی را دنبال می‌کنند و به دنبال آزاد کردن برخی گروگان‌ها در سراسر جهان هستند. این گروه در عجیب‌ترین و خطرناک‌ترین مکان‌های روی کره زمین این عملیت‌ها را انجام می‌دهند.

پورسل و میلر نقش ۲ برادر به نام لینکلن باروز و مایکل اسکافیلد در ۴ فصل سریال «فرار از زندان» از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ بازی کردند. این دو بازیگر در سریال‌های «اسطوره‌های فردا» و «فلش» در کنار هم بازی کردند.

به جز «فرار از زندان» و «فلش»، پرسل بازیگر عآثاری، چون «بلید: ترینیتی»، «نخبگان قاتل»، «آسمان سرخ خونی» و «سگ‌های کاهی» بوده است. میلر نیز در سریال هایی، چون «نظم و قانون»، «لافت» و «خانم وزیر» ایفای نقش کرده است. او همچنین فیلمنامه نویس است و فیلمنامه «استوکر» به کارگردانی پارک چان ووک را نوشته است.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->