نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس کارتال در مورد لیست استیلی نظر می‌دهد اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین عضو شورای شهر تهران: علیه درویش مصاحبه نکردم تیر استقلالی‌ها در ترکیه به سنگ خورد ترکیب احتمالی رئال مادرید مقابل بارسلونا | غیبت ام‌باپه در فینال کوپا ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل رئال مادرید | غیبت لواندوفسکی در فینال کوپا مدافع بایرن مونیخ در رادار عربستانی‌ها پخش زنده بازی ملوان و سپاهان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پایان پروژه طارمی در ایتالیا؟
سرخط خبرها

رودربایستی پنهانی پیشکسوتان استقلال: جانشین آتیلا حجازی نمی‌شویم

  • کد خبر: ۲۳۵۹۵۵
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
رودربایستی پنهانی پیشکسوتان استقلال: جانشین آتیلا حجازی نمی‌شویم
استقلال هنوز از بابت سرپرست خود در فصل آینده بلاتکلیف است.

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه آتیلا حجازی در هفته‌های پایانی رقابت‌های لیگ برتر به عنوان سرپرست استقلال انتخاب شد ولی مجوز حضورش روی نیمکت صادر نشد و او تا پایان فصل تمام دیدار‌های استقلال را از روی سکو‌ها تماشا کرد. آتیلا همین حالا هم کار‌های مربوط به تیم را هماهنگ کرده و جلو می‌برد ولی شایعات زیادی مبنی بر عدم صدور کارت برای او جهت همراهی جواد نکونام تحت عنوان سرپرست شنیده می‌شود و به همین خاطر برخی مسئولان باشگاه با چند نفر از پیشکسوتان استقلال جهت پذیرفتن سمت پرستی این تیم در لیگ بیست و چهارم وارد مذاکره شده‌اند، اما پاسخی که می‌شنوند در نوع خود جالب توجه است.

 اغلب این افراد به استقلالی‌ها گفته‌اند بابت اعتمادی که به آنها شده خیلی خوشحال هستند، اما به حرمت اینکه آتیلا پسر ناصر حجازی است و پدرش بر گردن باشگاه استقلال حق دارد، اصلاً نمی‌توانند بیایند و پستی که قرار بوده در اختیار فرزند ناصر خان قرار بگیرد را مال خود کنند به همین دلیل این پیشنهاد را رد کرده‌اند. البته اگر مشکل آتیلاجازی حل نشود قطعاً استقلال باید یک سرپرست جدید انتخاب کند و به احتمال بسیار زیاد یک نفر از میان همین پیشکسوتان باید مسئولیت فوق را بر عهده بگیرد. مسئله مهم دیگر اینکه تعدادی از پیشکسوتان استقلال با خود آتیلا حجازی همبازی بوده‌اند و همین مسئله کار را برایشان دشوارتر هم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->