«ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: امیرعبداللهیان شخصیت معیار در سیاست خارجی و دیپلماسی است

  • کد خبر: ۲۳۵۹۶۳
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
فرمانده کل سپاه: امیرعبداللهیان شخصیت معیار در سیاست خارجی و دیپلماسی است
فرمانده‌کل سپاه با تأکید بر اینکه امیرعبداللهیان زبان دیپلماسی مقاومت را به خوبی می‌دانست، گفت: شهید امیرعبداللهیان از منافع ملی ما دفاع می‌کرد و هیچ کجا هراس نداشت و این خصیصه او را به شخصیت معیار سیاست خارجی در عرصه دستگاه دیپلماسی کشور تبدیل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین سلامی صبح امروز در حاشیه آیین بزرگداشت اربعین شهید امیرعبداللهیان که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهید امیرعبداللهیان اهداف نظام ما را در مناسبات بین‌المللی بیان می‌کرد و در گسترش مناسبات سیاسی کشور ما با کشور‌های دیگر و نهاد‌های بین‌المللی وجه تعیین‌کننده‌ای داشت.

وی افزود: این وزیر شهید در گشایش روابط با همسایگان و هم غیرهمسایگان و نیز عضویت کشور ما در نهاد‌های بین‌المللی مثل سازمان همکاری شانگهای و بریکس نقش تعیین‌کننده‌ای داشت. شهید امیرعبداللهیان شخصیتی انقلابی داشت که می‌توانست زبان دیپلماسی را با منطق انقلاب اسلامی ترکیب کند.

فرمانده‌کل سپاه ادامه داد: موضع‌گیری‌های او هم انقلابی بود و هم در چارچوب قواعد و معیار‌های عادلانه روابط بین‌الملل بود و معتقد به اصل عدالت در مناسبات جهانی بین ما و کشور‌های دیگر معتقد بود.

سردار سلامی با بیان اینکه شهید امیرعبداللهیان زبان دیپلماسی مقاومت را به خوبی می‌دانست و در این زمینه مهارت داشت، تصریح کرد: مهارت‌ها و اقتدار او و ادب او در مذاکرات و محتوای منطقی که ارائه می‌کرد، همیشه یک برتری در ارتباطات با سایر کشور‌های دیگر از لحاظ قدرت منطق ایجاد می‌کرد.

وی گفت: شهید امبرعبداللهیان شخصیتی بسیار نجیب و باوقار بود که خداوند اجر همه زحمات و تلاش‌های او را شهادت قرار داد. این وزیر شهید در کار‌های بزرگی مثل عملیات وعده صادق درخشش منحصر به فرد و ممتازی داشت و کاملاً توانست مشروعیت ما را در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به مقامات سیاسی کشور‌های دیگر منتقل کند و برای مشروعیت اقدام ما اثر و قدرت نفوذ خوبی را ایجاد کرد و در این زمینه بسیار همراه بود.

سردار سلامی گفت: این شهید بزرگوار از شخصیت‌هایی بود که هم شجاعت و هم منطق سیاسی و هم ابتکار عمل سیاسی را با یکدیگر ترکیب کرد و مهارت دیپلماتیکی را در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از خود نشان دهد.

فرمانده‌کل سپاه در پایان خاطرنشان کرد: شهید امیرعبداللهیان به خوبی از منافع ملی ما دفاع می‌کرد و هیچ کجا هراس نداشت و این خصیصه او را به شخصیت معیار در عرصه سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی کشور تبدیل کرده بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->