بازگشت آخرین کاروان حجاج خراسانی از سرزمین وحی به مشهد، ۱۴ تیر فوت ۹۴ موتورسوار تهرانی در تابستان ۱۴۰۲ زائران اربعین از کدام مرزها می‌توانند تردد کنند؟ یک کشته و ۶ مصدوم براثر تصادف در جاده فریمان- تربت‌جام (۱۱ تیر) ویدئو | زورگیری در بولوار سجاد مشهد خدمت‌رسانی ثبت‌احوال برای صدور شناسنامه المثنی پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری آیا روانشناسی مثبت‌اندیشی آینده‌ای در آن دارد؟ به این دلایل مهم شب‌ها از پنکه استفاده نکنید آغاز عملیات ژئوتکنیک در تصفیه‌خانه آزادی مشهد تحول در راهبری افراد کم‌بینا با فناوری واقعیت‌افزوده تماس‌های مزاحمتی به اورژانس مشهد همچنان افزایشی است ۴۰ نکته درباره معایب و مزایای کولر گازی درخواست شهریه ۸۰ تا ۹۵ میلیون تومانی توسط برخی مدارس غیر دولتی ۴۷ زائر ایرانی در بیمارستان‌های مکه و مدینه بستری هستند پیش‌بینی افزایش دما در کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۳) خبر جدید درباره زمان پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان (۱۱ تیر ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تأخیری در پرداخت حق‌التدریس معلمان نداریم تغییرات اقلیمی چه بلایی سر مشهد می‌آورد؟ طولانی‌شدن روند بهبود زخم بیش‌از دو هفته، علامت هشداردهنده بیماری سالک است عفونت آنفلوانزای معده به طور معمول، در کودکان بروز می‌کند
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

رسانه‌های اجتماعی نوجوانان را افسرده می‌کند؟

  • کد خبر: ۲۳۵۹۷۳
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۲
رسانه‌های اجتماعی نوجوانان را افسرده می‌کند؟
پژوهش جدید نشان می‌دهد استفاده از رسانه‌های اجتماعی بر همه نوجوانان به صورت یکسان تاثیر نمی‌گذارد و برخی عوامل از جمله نظارت و راهنمایی والدین هنگام استفاده نوجوانان از رسانه‌های اجتماعی از افسردگی آنان جلوگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک پژوهش جدید با بررسی ارتباط میان استفاده از رسانه‌های اجتماعی و افسردگی در دوران نوجوانی و جوانی نشان داد برخی عوامل ممکن است در تأثیر رسانه‌های اجتماعی بر افسردگی نقش داشته باشند.

این یافته‌ها که در Journal of Adolescence منتشر شده است، نشان می‌دهد استفاده از رسانه‌های اجتماعی بر همه نوجوانان به صورت یکسان تأثیر نمی‌گذارد و تعیین فواید و مضرات رسانه‌های اجتماعی بر سلامت روان جوانان، به یک رویکرد فردی نیاز دارد.

برای این پژوهش، ۴۸۸ نوجوان ساکن آمریکا یک بار در سال، از ۲۰۱۰ میلادی که میانگین سنی شرکت‌کنندگان ۱۳ سال بود، به مدت ۸ سال بررسی شدند.

رسانه‌های اجتماعی منجر به افسردگی همه نوجوانان می‌شود؟

استفاده از رسانه‌های اجتماعی با افزایش افسردگی نوجوانان و خصومت بیشتر با والدین، قلدری برای همسالان، اضطراب، واکنش‌پذیری به عوامل استرس‌زا و نظارت کمتر والدین بر رسانه مرتبط بود؛ اما با بسیاری از ویژگی‌ها و عوامل دیگر ارتباطی نداشت و همیشه با افزایش علائم افسردگی مرتبط نبود.

یافته‌های تحقیق پژوهشگران دانشگاه بریگهَم یانگ آمریکا نشان داد برای دانستن تأثیرات رسانه‌های اجتماعی بر یک نوجوان خاص، باید دیدگاهی گسترده داشته باشید و مسائل گوناگونی را در نظر بگیرید:

اگر نوجوان در موقعیتی شکننده قرار دارد (به او آزار می‌رسانند یا والدینی با رفتار‌های خصمانه دارد و یا بر استفاده رسانه‌ای نوجوان خود نظارت نمی‌کنند)، احتمال آسیب دیدن این نوجوان از سوی شبکه‌های اجتماعی بسیار بیشتر است؛ به ویژه اگر استفاده او از این شبکه‌ها بیش از سه ساعت در روز باشد.

پژوهشگران معتقدند اگر دوستان و والدین نوجوانان، صمیمی و حامی باشند و والدین، استفاده از رسانه‌های فرزندان نوجوان خود را زیر نظر داشته باشند، میزان متوسط استفاده از رسانه‌های اجتماعی (کمتر از ۳ ساعت در روز) ممکن است تأثیر مثبتی بر روی آنها داشته باشد.

به نظر می‌رسد اگر هنگام استفاده نوجوانان از رسانه‌های اجتماعی، والدین آنها را راهنمایی کنند، این امر برای آنها بسیار سودبخش خواهد بود؛ در واقع راهنمایی از سوی والدین احتمالاً تفاوت زیادی ایجاد می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->