کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بود قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان صهیونیست‌ها ۴۰ هزار ثبت خسارت در جنگ ۱۲ روزه ثبت کردند طرح بازسازی مناطق خسارت دیده از حمله اسرائیل به ایران نهایی شد
سرخط خبرها

فرماندار کاشمر: برگزاری انتخاباتی سالم و امن جزو خطوط قرمز است

  • کد خبر: ۲۳۶۱۵۶
  • ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
فرماندار کاشمر: برگزاری انتخاباتی سالم و امن جزو خطوط قرمز است
فرماندار کاشمر گفت: امانت‌داری و برگزاری انتخاباتی سالم و امن جزو خطوط قرمز است و در این خصوص با هیچ‌کس تعارف نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌اله شریعتمداری، فرماندار کاشمر، اظهار کرد: در کنار خدمت‌رسانی بی‌وقفه و شبانه‌روزی به مناطق زلزله‌زده به‌خصوص روستا‌ها، از ساعت ۸ صبح امروز هم‌زمان با سراسر کشور کار اخذ رأی و برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در شعب اخذ رأی شهرستان کاشمر آغاز شد.

وی بیان کرد: بالغ‌ بر ۲۵۰۰ نفر که کار اجرا، نظارت، بازرسی و نظم و امنیت را برعهده دارند، از بین اقشار مختلف مردم شهرستان کاشمر بوده که این وظیفه را در ۹۷ شعبه اخذ رأی، عهده‌دار هستند.

فرماندار کاشمر با اشاره به اینکه از ۹۷ شعبه اخذ رأی، ۲۳ شعبه در بخش مرکزی و ۱۳ شعبه در بخش فرح‌دشت و ۶۱ شعبه در سطح شهر کاشمر مستقر هستند، گفت: ۵ شعبه نیز به صورت سیار در نظر گرفته شده است که کار اخذ رأی را انجام خواهد داد.

وی با اعلام اینکه تعداد شعب درنظرگرفته‌شده برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری نسبت به دوره قبل، ۱۷ درصد افزایش یافته است، گفت: باوجود اینکه برخی روستا‌ها شرایط زلزله‌زده داشتند، اما بسیاری از مردم عزیز قبل از ساعت ۸ منتظر بازگشایی شعب برای انداختن رأی خود در صندوق‌ها بودند.

شریعتمداری با اشاره به پدری ۱۰۲ساله ساکن یکی از روستا‌های زلزله‌زده که از ساعت ۶ صبح، پشت درِ شعبه اخذ رأی حضور داشت، بیان کرد: امروز شاهد حضور بسیاری از دانشجویان و جوانان در پای صندوق‌های اخذ رأی هستیم.

وی میزان حضور مشارکت را تا این لحظه بسیار بی‌نظیر و پرشور و حماسی دانست و گفت: قطعاً این دوره از انتخابات هم با سرافرازی مردم ایران عزیز به پایان خواهد رسید.

فرماندار کاشمر اظهار کرد: مردم برای تعیین سرنوشت خود و فرزندانشان و آینده ایران عزیز امروز حضور پرشوری در پای صندوق‌های رأی دارند؛ البته درخواست داریم رأی خود را به ساعات پایانی موکول نکنند.

وی ادامه داد: تمامی شعب اخذ رأی روز بعد از زلزله پنج‌ریشتری کاشمر، توسط هیئتی متشکل از حوزه فنی و هیئت اجرایی و نظارت بر انتخابات مورد بازبینی مجدد قرار گرفتند و چند شعبه که در پی زلزله خسارت جزئی دیده بودند، برای ایمنی بیشتر جابه‌جا شدند.

شریعتمداری با اعلام اینکه قطعاً میزان مشارکت مردم شهرستان کاشمر در این دوره از انتخابات مشارکت معناداری خواهد بود، افزود: مردم برای سرنوشت خود و ایران عزیز و در تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب و تجدید بیعت با شهدا به خصوص شهدای خدمت پای صندوق‌های اخذ رأی خواهند رفت و به نامزد مورد قبول خودشان رأی می‌دهند.

وی با بیان اینکه به تمامی همکاران مستقر در شعب اخذ رأی توصیه شده که هیچ جانب‌داری از هیچ نامزدی نباید داشته باشند، گفت: حق انتخاب با مردم و اولویت ما نیز امانت‌داری در انتخابات و صیانت از آرای مردم است.

فرماندار کاشمر در ادامه با اعلام اینکه تاکنون هیچ‌گونه تخلفی گزارش نشده است، بیان کرد: کار انتخابات به صورت کامل انجام و رأی تمامی افراد واجد شرایط حاضر در شعبه تا آخرین نفر اخذ خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->