اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عذرخواهی وزیر کشور از ایرانیان خارج‌ازکشور که امکان شرکت در انتخابات را نداشته‌اند

  • کد خبر: ۲۳۶۱۴۵
  • ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
عذرخواهی وزیر کشور از ایرانیان خارج‌ازکشور که امکان شرکت در انتخابات را نداشته‌اند
وزیر کشور گفت: ما یک عذرخواهی باید از ایرانیان خارج از کشور داشته باشیم؛ چراکه شرایط به‌گونه‌ای نیست که بتوانیم رأی همه ایرانیان را اخذ کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در جریان بازدید از ستاد انتخابات خارج‌ازکشور، بعد از اینکه تعدادی از نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور درباره روند برگزاری انتخابات در محل مأموریتشان، گزارشی را ارائه کردند، در سخنانی گفت: ما یک عذرخواهی باید از ایرانیان خارج از کشور داشته باشیم؛ چراکه شرایط به‌گونه‌ای نیست که بتوانیم رأی همه ایرانیان را اخذ کنیم و ان‌شاءالله در آینده، با استفاده از فناوری روز، بتوانیم رأی تمام ایرانیان را اخذ کنیم و روند شرکت در انتخابات، محدود به صندوق فیزیکی رأی نباشد.

پیش از این، علی باقری‌کنی، سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفته بود: متأسفانه تنهاکشوری که مانع پیشبرد فرایند دموکراسی جمهوری اسلامی ایران در دنیا شد، کانادا بود؛ کشوری که مدعی حقوق‌بشر است و خود را پیشرو در این عرصه می‌داند، اما به طور علنی مانعی برای مشارکت صد‌ها هزار ایرانی که در این کشور زندگی می‌کنند، ایجاد کرد؛ ایرانیانی که مایل بوده و هستند در سرنوشت خود دخالت کنند.

وزیر کشور با اشاره به اهمیت صیانت از آرا و با بیان اینکه «صیانت از آرا جزو تکالیف ذاتی ماست»، گفت: تقاضا می‌کنیم که نتایج آرا تنها از مسیر وزارت خارجه و مسیر قانونی مشخص‌شده اعلام شود و آماری خارج از این مکانیزم قانونی، منتشر نشود.

وحیدی با تشکر از همکاری کشور‌های دیگر برای برگزاری چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری در آن کشورها، گفت: جمهوری اسلامی ایران دربرابر تمام ایرانیان عزیز، خود را مسئول می‌داند و از تمام حقوق آن‌ها حمایت می‌کند و حق رأی و شرکت در این انتخابات بخشی از این حقوق است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->