هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم

  • کد خبر: ۲۳۶۵۷۵
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم
کسب استقلال و مهارت در کودکان از سال‌های اولیه تولد او شروع می‌شود و بچه‌ها به طور طبیعی و غریزی دوست دارند کارهایشان را خودشان انجام بدهند و یاد بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسئولیت نهایی والدین، آماده کردن فرزند برای دستیابی به استقلال واقعی است. ما در صورتی می‌توانیم، بگوییم این وظیفه را به خوبی انجام داده‌ایم که فرزندان ما به هنگام ترک خانه و آماده شدن برای شروع و ساختن بنای یک زندگی جدید، دارای اعتماد به نفس باشند.

استقلال وعزت نفس ارتباطی عمیق با یکدیگر دارند. خود ما وقتی وظایفی را که زندگی بر عهده مان قرار داده انجام می‌دهیم، خود را با دیدی مثبت‌تر ارزیابی می‌کنیم. وقتی مهارت‌های جدید می‌آموزیم، اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنیم، کمتر به دیگران اتکا می‌کنیم و احساس ارزش قائل شدن برای شخصیت خودمان بیشتر در ما رشد می‌کند.

کسب استقلال در کودکان و کمک به آنها در این زمینه، از سال‌های اولیه تولد او شروع می‌شود. بچه‌ها به طور طبیعی و غریزی دوست دارند کارهایشان را خودشان انجام بدهند. همه کاری که می‌توانیم در این زمینه انجام دهیم این است که آنها را برای رسیدن به خواسته هایشان تشویق و دلگرم کنیم، به آنها فرصت دهیم و از آنها حمایت کنیم تا بتوانند مهارت‌های جدید را به خوبی یاد بگیرند.

چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم

کافی است به بچه‌های کوچکی که تازه چنگ زدن، چرخیدن و خزیدن و راه رفتن را یاد گرفته اند کمی توجه کنیم. البته ما باید در کنارشان باشیم تا خطری آنها را تهدید نکند ولی انجام این کار‌ها با خود آنهاست در مرحله نوپایی می‌توانیم کاری بکنیم که کودکانمان در انواع مهارت‌هایی که یادگیری، آن خاص خود آنهاست مستقل باشند.

با در نظر گرفتن این مطلب که اعتماد به نفس از توانایی و مهارت در چیزی می‌آید، چند راه برای قویتر کردن فرزندانتان معرفی می‌کنیم که از طریق آنها می‌توانید حس ناامیدی و ناراحتی کودک از ناتوانی در انجام بعضی کار‌ها را از بین ببرید.

روش‌های تقویت استقلال در کودکان

اجازه دهیدکودک مالک بدن خود باشد، خودتان را از جزئیات زندگی کودک دور نگه دارد، هر قدر کودک کم سن و سال باشد درباره خودش جلوی رویش صحبت نکنید.اجازه دهید کودک در برابر سوال که از او می‌شود خودش پاسخ دهد، به آمادگی جسمی و عاطفی کودک احترام بگذارید. مواظب نه گفتن زیاد به کودک باشید، اگر امکان دارد بله را جانشین نه کنید. به عنوان مثال «می‌تونیم بریم بازی؟ به جای گفتن نه، تو هنوز ناهار نخوردی. بگویید؛ بله، البته کمی بعد از اینکه نهار خوردی».

در برابر خواسته‌های کودک برای فکر کردن کمی به خود وقت دهید. مهمنرین نکته در ایجاد استقلال در کودک ان است که اجازه دهید خودش کارهایش را انجام دهد. کودک باید تقلا کند. پدر و مادر‌ها دوست دارند موفقیت فرزندانشان را ببینند و اغلب برایشان سخت است که ببینند کودک در حال تقلا است. ولی باید در مقابل این وسوسه مقاومت کنید و به او کمک نکنید و بگذارید تلاشش را بکند. به او فرصت بدهید تا با مشکلات روبرو شود و آنها را خودش حل و فصل کند. در کار‌ها از او کمک بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->