وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طحان‌نظیف: هیچ شکایت و اعتراضی از سوی نامزد‌ها دریافت نکردیم

  • کد خبر: ۲۳۶۷۳۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
طحان‌نظیف: هیچ شکایت و اعتراضی از سوی نامزد‌ها دریافت نکردیم
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: خوشبختانه با وجود اینکه شورای نگهبان پیگیری‌ها و تماس‌هایی را با نامزد‌ها و ستادهایشان داشت، هیچ‌کدام شکایت و اعتراضی نسبت به روند برگزاری مرحله اول انتخابات نداشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی طحان‌نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان، در گفتگو با برنامه تلویزیونی «زمانه» اظهار کرد: روز شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳، نتیجه نهایی مرحله اول انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری از سوی وزارت کشور اعلام شد و ما بر اساس قانون، در فرصتی که برای دریافت شکایات و اعتراض‌ها در نظر گرفته شده بود، به این موضوع پرداختیم.

وی افزود: اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت گرفته بود که هم از طریق سامانه «مردم ناظر» و هم از طریق مراجعه حضوری نمایندگان نامزد‌ها و مردم به دبیرخانه شورای نگهبان، شکایات و اعتراض‌ها را دریافت کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: خوشبختانه با وجود اینکه پیگیری‌ها و تماس‌هایی از سوی شورای نگهبان با نامزد‌ها و ستادهایشان برقرار شد، هیچ کدام شکایت و اعتراضی نسبت به روند برگزاری مرحله اول انتخابات نداشتند.

طحان‌نظیف درباره شکایات مردمی هم که به سامانه «مردم ناظر» ارسال شده بود، گفت: مواردی که در روز انتخابات گزارش شده بود، جزئی بودند و در همان روز انتخابات توسط کارگروه‌های شش‌گانه که در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات مستقر بودند، مورد پیگیری قرار گرفت؛ برخی موارد رفع شد و برخی گزارش‌ها نیز فاقد اسناد و مدارک لازم نبودند.

وی عنوان کرد: بنابراین در روز یکشنبه ۱۰ تیر صحت مرحله اول انتخابات ریاست‌جمهوری مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت و به وزارت کشور نیز اعلام شد.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه با بیان اینکه پس از اعلام صحت انتخابات، تبلیغات دو نامزد راه یافته به مرحله دوم آغاز شد و تا ساعت ۸ صبح روز پنج‌شنبه ۱۴ تیر (۲۴ ساعت قبل از آغاز رای‌گیری) ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: ما تلاش داشتیم با توجه به اینکه انتخابات به مرحله دوم کشیده شده، در اسرع وقت به بررسی صحت انتخابات بپردازیم تا نامزد‌ها فرصت بیشتری برای تبلیغات داشته باشند.

طحان‌نظیف تاکید کرد: فرآیند‌های انتخابات در مرحله دوم همانند فرآیند‌های مرحله اول است. همه اقداماتی که توسط مجری اجرا می‌شود، تحت نظارت شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات قرار دارد. شورای نگهبان بر تمامی فرآیند‌ها نظارت خواهد کرد. صحت مرحله دوم انتخابات نیز توسط شورای نگهبان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->