پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

پیشنهاد ۸۰ میلیاردی به آقایی‌پور

  • کد خبر: ۲۳۶۸۲۲
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸
پیشنهاد ۸۰ میلیاردی به آقایی‌پور
درحالی که باشگاه استقلال در حال عقد قرارداد با آقایی‌پور بود یک پیشنهاد ۸۰ میلیاردی به این بازیکن کار را برای مدیران باشگاه استقلال دشوار کرد و این بازیکن حین مذاکرات جدید از باشگاه استقلال خارج شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال که موفق شد آقایی‌پور را پای سفر به روسیه منصرف کرده و این بازیکن را برای انجام مذاکره به باشگاه خود فرا بخواند، اما این بازیکن حین مذاکره با باشگاه استقلال از عقد قرارداد منصرف شد و به خانه خود بازگشت.

تحقیقات در این راستا نشان می‌دهد که باشگاهی از لیگ برتر با ارسال پیامک به آقایی‌پور مدعی می‌شود که مبلغ ۸۰ میلیارد تومان برای عقد قرارداد با او کنار گذاشته است. این پیشنهاد به انضمام رقمی است که باشگاه مذکور قصد دارد به باشگاه استقلال خوزستان بدهد.


درواقع قرار شده ۴۰ میلیارد تومان دستمزد برای آقایی‌پور در نظر گرفته شود و ۴۰ میلیارد تومان نیز به باشگاه استقلال خوزستان داده شود. این پیشنهاد بسیار بیشتر از دستمزدی است که باشگاه استقلال برای آقایی‌پور در نظر گرفته و در نتیجه باید مذاکرات با آقایی‌پور از سوی استقلالی‌ها را تمام شده تلقی کرد و به احتمال زیاد آقایی‌پور در روز‌های آتی راهی باشگاه دیگری خواهد شد.

پیشنهادرسیده به آقایی‌پور، اما به طور کلی فضای نقل وانتقالات فوتبال ایران را تحت الشعاع خود قرار داده و روشن نیست که باشگاه خواهان آقایی‌پور با پرداخت چنین مبالغی به بازیکنان مورد نظرش چه طور می‌خواهد سقف قرارداد را که ۵۰۰ میلیارد تومان لحاظ شده، رعایت کند.  

ظاهرا برخی باشگاه‌ها به راحتی سقف را دور می‌زنند و هیچ توجهی به این قوانین ندارند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->