قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید وضعیت بغرنج منابع آبی کشور ریزش قیمت دلار به کانال ۸۹ هزار تومان (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | تارا ۱۰ میلیون تومان افت کرد جاماندگان سهام عدالت تا این تاریخ فرصت ثبت‌نام دارند
سرخط خبرها

مصرف روزانه یک ماینر چند برابر لوازم خانگی است؟

  • کد خبر: ۲۳۶۸۶۵
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۱
مصرف روزانه یک ماینر چند برابر لوازم خانگی است؟
استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز را معرفی کنید و یک جایزه ۲۵میلیون تومانی بگیرید. این تازه‌ترین قول وزارت نیرو برای جلوگیری از فعالیت برق‌خواران غیرمجاز است که با هدف کسب سود و منفعت شخصی، برق، این سرمایه ملی را غارت می‌کنند. راستی می‌دانید هر دستگاه ماینر معادل مصرف برق ۳ خانوار را دارد؟

به گزارش شهرآرانیوز، چندسالی است که مصرف‌کنندگان غیرمجاز برق، بلای جان این صنعت شده‌اند و برخی برای کسب سود شخصی اقدام به نصب ماینر‌ها یا همان دستگاه‌های استخراج رمز ارز می‌کنند و مصرف برق را بیشتر می‌سازند. حالا مجری نظارت بر ساماندهی استخراج رمز دارایی‌های توانیر می‌گوید: امسال توانیر با تغییر در رویکرد اجرایی در عملیات شناسایی و معرفی مراکز استخراج رمز ارز توسط شهروندان به‌دنبال ساماندهی هرچه بیشتر این مزارع از یک‌سو و از سوی دیگر کاهش مصارف غیرمجاز در این حوزه است.

از چه مسیری گزارش دهیم؟

هادی سفیدمو درخصوص پاداش‌های تعیین‌شده توسط توانیر برای کسانی که اقدام به ارائه گزارش از طریق سامانه سمات توانیر به آدرس www.tavanir.org.ir کنند، افزود: شاید این فرضیه در ذهن شهروندان پیش بیاید که ممکن است درصورت ارائه گزارش اطلاعات ما فاش شود، اما در این خصوص لازم است بیان کنیم تمام اطلاعات ثبت شده از طریق این سامانه کاملا محرمانه است و به‌صورت طبقه‌بندی شده نگهداری می‌شود. وی اعلام کرد: پس از انجام مراحل قانونی توسط پلیس امنیت اقتصادی و دستگاه قضایی براساس جدول تعیین شده جدید با افزایش ضریب ۳درصد، پاداش معرفی مراکز استخراج رمزارز برای آنها لحاظ و به شماره حسابی که در سامانه ثبت کرده‌اند واریز خواهد شد.

جریمه سنگین ماینر‌های غیرمجاز

مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر گفت: امسال با مجوزی که برای نخستین بار از سازمان اموال تملیکی گرفته شده، امکان امحای ماینر‌های غیرمجاز و کشف و جمع‌آوری آنها فراهم شده است. به‌گفته حامد احمدی، با اجرای این قانون برای نخستین بار در مشهد تعداد ٨٨٢ دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری و امحا شده است.

سوت‌زن‌ها چقدر پاداش می‌گیرند؟

به‌گفته احمدی، برای افرادی که به معرفی ماینر‌های غیرمجاز اقدام کنند پاداش‌های خوبی در نظر گرفته شده که در همین زمینه به ازای هر دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شده، مبلغ یک میلیون تومان و تا سقف ٢٥میلیون تومان پاداش تعلق می‌گیرد و دارندگان ماینر‌های غیرمجاز جمع‌آوری شده علاوه بر پرداخت جریمه‌های نقدی، به مراجع قضایی نیز معرفی خواهند شد. مدیرعامل توانیر هم گفت: با مصوبه جدید ماینر‌های غیرمجاز رمزارز معدوم خواهند شد و معادل ۱۰۰برابر قیمت برق مشترکان خانگی جریمه می‌شوند. مصطفی رجبی مشهدی افزود: با مجوزی که سازمان املاک تملیکی صادر کرده، امکان امحای ماینر‌های غیرمجاز فراهم شده. جریمه‌ای که برای ماینر‌های غیرمجاز در نظر گرفته شده، معادل ۱۰۰برابر قیمت برق مشترکان خانگی است.

مصرف روزانه یک ماینر چند برابر لوازم خانگی است؟

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->