قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم
سرخط خبرها

آغاز موج دوم اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان

  • کد خبر: ۲۳۷۱۳۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
  • ۱
آغاز موج دوم اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان
دولت پاکستان از روز یکشنبه هفته جاری، روند اخراج مهاجران افغانستانی را از این کشور آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گفته می‌شود که در موج دوم اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان، بیش‌از ۸۰۰ هزار نفر اخراج شوند.

رسانه‌ها گزارش داده‌اند که مقامات پاکستانی به‌ویژه نیرو‌های امنیتی این کشور می‌خواهند با اجرای این طرح، بیش‌از ۸۰۰ هزار مهاجر افغان را اخراج کنند.

مرحله دوم اخراج پناهجویان افغانستانی پس از آن اجرا می‌شود که در ماه نوامبر نیز نزدیک به ۵۴۱ هزار مهاجر افغان مجبور به ترک این کشور شده‌اند.

فلیپا کندلر، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در اسلام‌آباد به رسانه‌ها گفته است که پاکستان باید قبل از اخراج این پناهندگان، به مشخصات افغان‌های بدون‌مدرک توجه کند؛ چراکه بسیاری از آن‌ها نیاز به حمایت بین‌المللی دارند.

این درحالی است که دولت پاکستان در سال گذشته میلادی با اجرای مرحله نخست این عملیات، جمعیت زیادی از مهاجران افغانستانی را اخراج کرد؛ اقدامی که با واکنش‌های زیادی همراه شد.

اسلام‌آباد ادعا کرد که نزدیک به ۴.۴ میلیون پناهنده افغان در این کشور زندگی می‌کنند که از این تعداد، حدود ۱.۷۳ میلیون نفر فاقد مدرک هستند که بر این اساس، دولت با استناد به نگرانی‌های امنیتی و مشکلات اقتصادی، تصمیم به اخراج این مهاجران گرفته است.

دستور اخراج، هم‌زمان با افزایش حملات تروریستی در سراسر پاکستان صادر شد؛ حملاتی که دولت این کشور آن را به گروه‌ها و شهروندان افغانستان نسبت داد، اما این ادعا بار‌ها از سوی حکومت طالبان در افغانستان رد شد.

ایمل ولی‌خان، سناتور پاکستانی، مدعی شد: تی‌تی‌پی از افغانستان به خیبرپختونخواه نفوذ می‌کند.

در روز‌های اخیر، تنش میان کابل و اسلام‌آباد افزایش پیدا کرده است. پاکستان معتقد است افزایش ناامنی‌های اخیر در پاکستان به‌دلیل حمایت طالبان از تی‌تی‌پی است که در خاک این کشور حضور دارند.

طالبان این ادعای مقامات پاکستانی را رد کرده‌اند و می‌گویند آن‌ها اجازه نمی‌دهند از خاک افغانستان برعلیه هیچ کشوری استفاده شود.

به‌تازگی، وزیر دفاع پاکستان گفته است اگر طالبان در رابطه با تی‌تی‌پی با آن‌ها همکاری نکنند، احتمال حمله به افغانستان از سوی پاکستان وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وطنم ایران
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
0
0
کاش از اون اقتدار هم ما ایرانیا داشتیم ولی حیف که فقط حرف دورغ و وعده الکی و سرگرمی ملت بینوا ست.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->